Intro til uddannelsen

Lær at udvikle, designe, producere og afvikle events og performances

Performance Design er et fag, du læser som en del af din bacheloruddannelse på RUC. 

På bachelorfaget Performance Design lærer du analyse, udvikling og ledelse af events, festivaler, udstillinger og konferencer. Du studerer teori og praksis inden for bl.a. performance, lys- og lyddesign og kreative processer.

Du lærer at analysere og skabe bevidsthed og relationer mellem mennesker og virksomheder med fokus på sociale og oplevelsesmæssige aspekter af møder i fysiske rum. Der foretages analyser af målgruppens behov og værdier til brug for det praktiske design af det fysiske møde. 

Du arbejder med udvikling og afprøvning af nye koncepter og lærer at lave en koncept-beskrivelse. Du lærer at styre produktionsforløb helt frem til afvikling og evaluering af eventen. Sideløbende får du undervisning i produktions-analyse og i teori om moderne eventformer og deres organisation.

Fra bachelor til kandidat

Med en bacheloruddannelse fra RUC har du adgang til en række kandidatuddannelser. Vær opmærksom på, at de nuværende kandidatuddannelser på RUC har sidste optag i år med ansøgningsfrist 1. marts 2021.

Fra 2022 udbyder RUC 30 nye kandidatuddannelser, der erstatter de nuværende. Du har allerede nu mulighed for at se de kandidatuddannelser RUC udbyder fra 2022.

Undervisere

Undervisere Performance Design