Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Tværfagligt og projektorienteret samarbejde

Vi tilbyder fremtidens arbejdskraft

Vi uddanner bachelorer og kandidater, som er tværfagligt stærke og gearer din virksomhed til fremtiden.

Gennem involverende og selvstændiggørende læringsformer sikrer vi, at de studerende er modne til at træde direkte ind på arbejdspladsen, bl.a. til projektstyring, konkret kollegialt samarbejde og med en parathed til at handle på tværs af fagligheder.

Undervejs i studiet samarbejder vores studerende med virksomheder om projekter, med afsæt i virksomhedens behov for at løse udfordringer og finde svar på problemstillinger.

 

Forskningsbaseret viden til din virksomhed

RUC skaber løbende ny forskningsbaseret viden og praksis, som vi tilbyder at dele og udvikle sammen med din virksomhed.

Din virksomhed kan vælge at indgå i et samarbejde med forskere på RUC. I fællesskab formuleres et projekt, problemstillinger, som skal løses, finansiering og periode.

 

Den gode idé - nye veje

Studerende, Mie Græsvænge Hansen
RUC'er vil skabe alkoholfri cocktailbarer over hele verden

Mie Græsvænge Hansen har gennem det meste af sin studietid arbejdet målbevidst på at realisere sin drøm om en kæde af alkoholfri cocktailbarer. Hun vil udnytte sundhedsbølgen til at skabe et socialt gå-i-byen-sted for folk, der ikke gider drikke sig sanseløst berusede.

Studerende, Charlotte Bay Hansen
»RUC’ere har helt særlige forudsætninger for iværksætteri«

RUC-studerende vil revolutionere privatrengøring i København og gøre op med den sorte økonomi på et marked, der er mere end to mia. kroner værd. Hun opfordrer flere studerende til at droppe lønmodtagermentaliteten og kaste sig ud i egne iværksættereventyr.

Robotter hos FabLab
Billig robot kan blive allemandseje

I RUC’s Fablab står en robot, der er så billig, at både små og mellemstore virksomheder vil have råd til at anskaffe sig den, og i ulande vil robotterne kunne automatisere deres produktion. På længere sigt kan den være med til at afhjælpe os fra ensidigt og nedslidende arbejde.

Naturvidenskabelige lokaler

Dine muligheder for samarbejde med forskere fra Roskilde Universitet

Virksomheder og organisationer kan drage nytte af vores forskere fx i form af projektsamarbejde, efteruddannelse, netværk eller måske et oplæg eller en vidensworkshop  i din virksomhed eller dit virksomhedsnetværk.
Se nogle cases og bliv inspireret.

RUC baggrundsgrafik

Kontakt os

Eksterne Samarbejder: tlf.: 4674 2600 eller e-mail: samarbejde@ruc.dk