Studiestart bachelor

Video: Studiestart 2021

Forpersoner Emma og Cecilie byder velkommen til studiestart 2021

Praktisk info om din studiestart

På RUC's intranet har vi samlet al den information, du har brug for om studiekort, kursuslitteratur, vigtige datoer, SU og meget mere.

Har du spørgsmål til...

Dit studie, studieplanlægning, særlige forhold, SPS: 

Introforløb, rustur, første dag:

SU, Ungdomskort: 

  • RUC SU, tlf.: 4674 3461 (kl. 10-12) / su@ruc.dk

Optagelse, merit:

Studerende sidder på campus

Campus på Roskilde Universitet

Roskilde Universitet har et stort campus med mange facilliteter til sport og socialt samvær, inde som udendøre.

Mere info om studiestart

Du kan læse mere om studiestarten hos RUC's studenterråd, som løbende samler information til dig. Her vil du hen over sommeren kunne finde flere detaljer om, hvad du kan forvente af introperioden på RUC.

Reality Bites 2021-2022

Få en mentor fra Reality Bites

Du kan søge om at få en mentor til din første tid på RUC og få adgang til alle de guldkorn, som andre studerende har samlet gennem deres studietid. Dit mentorforløb strækker sig fra oktober til april, hvor du som en del af en mentorgruppe på 3-5 nye studerende får mulighed for at sparre med andre, der står i samme situation som dig. Samtidig har I en mentor, der med mindst to års erfaring på RUC, er klar til at dele sine hårdt tjente erfaringer om netop den tid du, som ny studerende, står i - mentorerne har nemlig været selv samme sted som jer!
 
Hele forløbet er fuldstændig gratis! Det eneste vi forventer af jer, er jeres engagement i mentorgruppen, så I kan give jer selv og hinanden den bedst mulige studiestart.

Guidebog til Roskilde Universitet

RUC on the go er Roskilde Universitets guidebog til nye studerende. Den er inspireret af traditionelle guidebøger, som fortæller dig om destinationens must-see seværdigheder, giver en introduktion til lokal lingo og giver et indblik i den lokale historie og identitet. I guidebogen får du en mini-parlør, fakta om universitetet, introduktion til det universitetspolitiske system, institutionsakkreditering og vores uddannelsesmodel.

Instagramcollage

#mitruc

Følg dit universitet på de sociale medier