Åbent Hus bachelor

Overvejer du en bachelor på RUC? Er du i tvivl om, hvilken uddannelse du skal vælge? Eller kunne du godt bare tænke dig at finde ud af, om Roskilde Universitet er noget for dig? Kom til Åbent Hus 9. februar - mød studerende, undervisere, se og oplev RUC med egne øjne.
Onsdag
09
februar
Start:kl. 13.00
Slut:kl. 20.00
Sted: Online og Roskilde Universitet Campus
Campus med studerende på Roskilde Universitet

 

Åbent Hus er din mulighed for at opleve Roskilde Universitet ved selvsyn og få en mavefornemmelse af, om det er her, du skal læse din bacheloruddannelse.

Til Åbent Hus kan du snakke med studerende fra de forskellige bacheloruddannelser og spørge ind til deres oplevelser. Du møder undervisere, som kan fortælle om uddannelsernes faglige indhold, og studievejledere som kan rådgive i optagelse og valg af uddannelse.

Kom på guidet rundvisning på RUC's campus og oplev du de forskellige studiemiljøer, Studenterhuset, kantinen, biografen, biblioteket, Fab Lab og meget mere.

Besøg Karrierevejledningen somn kan fortælle alt om, hvordan du kan bruge de faglige og personlige kompetencer, som du tilegner dig undervejs i dine studier på Roskilde Universitet.

Program

Program for dagen kommer her, når vi kommer lidt tættere på.

Åbent Hus bliver afholdt fysisk på RUC, for dig som er RUC-studerende og online for dig som er ekstern besøgende, eller som pga. Corona ikke kan deltage fysisk.

Tilmelding

Der er ikke tilmelding til arrangementet, du skal bare møde op på dagen.

 

I tvivl om dit studievalg?

Bliv klogere på Roskilde Universitets bacheloruddannelser, og dan dig et førstehåndsindtryk af, om de kunne være noget for dig.