Åbent Hus bachelor

Vi forventer at afholde Åbent Hus på vores bacheloruddannelser i februar 2023. Præcis dato kommer senere: Bliv klogere på RUC’s syv bacheloruddannelser. Er du i tvivl om hvilken uddannelse, der passer til dig og din fremtid? Deltag i Åbent Hus Bachelor, mød studerende, undervisere og studievejledere og find ud af, om Roskilde Universitet er noget for dig.
Onsdag
01
februar
Start:01. feb 2023 kl. 13.00
Slut:28. feb 2023 kl. 18.00
Sted: Roskilde Universitets campus
Campus med studerende på Roskilde Universitet

 

Åbent Hus Bachelor er din mulighed for at opleve Roskilde Universitet og få en mavefornemmelse af, om det er her, du skal læse din bacheloruddannelse.

Du kan høre oplæg fra underviserne på hver af de syv bacheloruddannelser. Du kan møde studerende fra de forskellige bacheloruddannelser og høre om deres oplevelser. Og du kan se oplæg fra studievejlederne, som rådgiver om optagelse og studievalg.

Vi forventer, at næste års Åbent Hus Bachelor ligger i februar 2023. 

Nåede du ikke at komme til Åbent Hus i 2022?

Du kan stadig få en lille bid af Åbent Hus. Smugkig på videopræsentationer fra vores online åbent hus, som løb af stablen i februar.

Rundvisning på Roskilde Universitet 2022

I tvivl om dit studievalg?

Bliv klogere på Roskilde Universitets bacheloruddannelser, og dan dig et førstehåndsindtryk af, om de kunne være noget for dig.