Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Kommunikation og Humanistisk Videnskab

Stine på toppen af bygning med sikkerhedshjelm under armen
Stine Bo Christensen, Kommunikationsrådgiver hos Dansk Byggeri
Karriereprofil Stine Bo Christensen

"Jeg blev ansat i et studiejob, hvor jeg fik en helt unik mulighed for et strategisk indblik i en organisation som Dansk Byggeri.- Og det var noget jeg kunne inddrage i mit projektarbejde på RUC." Stine Bo Christensen er cand.comm. og kommunikationsrådgiver hos Dansk Byggeri.

Portræt af Ann Burlund
Karriereprofil Anne Burlund

"Fordybelsen og det store researcharbejde fra projekterne er brugbare, når jeg skal arbejde i dybden med en konkret sag eller kampagne". Anne Burlund, Redaktør i WWF Verdensnaturfonden og kandidat i Journalistik + International Development Studies, 2012.

Thorbjørn ved havnen med skibe i baggrunden
Thorbjørn Thaarup, Museumsinspektør på Museet for Søfart
Karriereprofil Thorbjørn Thaarup

"Uanset hvad jeg nørder, skaber min tværfaglige viden fra RUC værdi i mit arbejde. Hver dag." Thorbjørn Thaarup, Museumsinspektør på Museet for Søfart og kandidat i Historie og Geografi.

Portræt af cand.mag. Niels Peter Nielsen
Karriereprofil Niels Peter Nielsen

"Projektarbejdet på RUC har uden tvivl forbedret mine kompetencer i det skrevne sprog". Niels Peter Nielsen, Kulturfagsredaktør hos Clio Online og kandidat i Dansk + Historie.

Karriereprofil Anders Bæksgaard

Efter min studietid, forvandlede jeg et af mine RUC projekter til en forsidenyhed for Berlingske, og det er jo det er så unikt ved RUC. Jeg producerede autentisk og brugbar viden, som ikke kun var interessant for mig og mine undervisere, men interessant for hele omverdenen. Anders bæksgaard er politisk redaktør ved Politiken og bachelor i Journalitisk + Socialvidenskab.

Mennesker og Teknologi

Simon foran rørføringer i bygning
Simon Dreyer, Strategy and business development manager hos HOFOR
Karriereprofil Simon Dreyer

"Her 15 år efter, at jeg forlod min uddannelse på RUC, arbejder jeg fortsat projektorienteret".

Simon Dreyer, Cand.techn.soc og Strategy and business development manager hos HOFOR.

Lasse Kent Jensen
Karriereprofil Lasse Kent Jensen

”Den tværfaglige projekt­ledelse er nok mit vigtigste arbejds­værktøj i dag”. Mød Lasse der er cand.soc i Plan,By og Proces + Geografi og arbejder som projektleder i Københavns Kommune.

Interview med Lars Berthelsen, Chefkonsulent i Bygherreforeningen
Lars Berthelsen, Chefkonsulent i Bygherreforeningen, kandidat i Performance Design
Karriereprofil Lars Berthelsen

Lars er kandidat i Performance Design + Kommunikation og arbejder som Chefkonsulent hos Bygherreforeningen

”Der er ikke nogen klassisk forståelse af, hvad en performance-designer kan - til gengæld kan en performance-designer bidrage i alle sammenhæng”

Sanne Jensen
Karriereprofil Sanne Jensen

"Jeg underviser og driver forskellige projekter, der kræver, at jeg kan formidle kort og præcist til mange forskellige målgrupper"

Sanne Jensen, HR-konsulent i Region Hovedstaden. Kandidat i Arbejdslivsstudier + Pædagogik og Uddannelsesstudier.

Naturvidenskab og Miljø

Ditte Gundermann
Karriereprofil Ditte Gundermann
Karriereprofil Ditte Gundermann

"Som fysiker er det klart at den faglige udfordring altid vil vægte højt – men jeg kunne faktisk ikke forestille mig at
arbejde med noget, som ikke gjorde en reel forskel ude i den virkelige verden. Det er også noget jeg har med fra RUC." Ditter arbejder i Hempel A/S som Senior Engineer og er kandidat i Fysik.

Case Karin Liltorp Faktaboks
Karriereprofil Karin Liltorp

"Bevidstheden om, hvem der skal modtage resultaterne gør, at ens problemformulering kan blive meget skarp – og konklusionerne meget klare." Karin Liltorp er ejer af CMC Solutions og kandidat i Chemistry + Environmental Biology.

Rasmus Godiksen ved tavle
Karriereprofil Rasmus Godiksen
Karriereprofil Rasmus Godiksen

"På RUC der studerer man ikke i traditionel forstand. Der finder man et problem der skal løses, og så finder man ud af at tilegne sig de kompetencer og den viden, som skal til for at løse det." Rasmus arbejder som quant i Danske Bank og er kandidat i Fysik + Matematik.

Jonas Højgaard med mikroskop
Karriereprofil Jonas Højgaard
Karriereprofil Jonas Højgaard

"En af forudsætningerne for at kunne gøre en reel forskel, det er, at vi er i stand til som mennesker at arbejde sammen i grupper, hvor vi stoler på hinanden, hvor det er muligt at give hinanden konstruktiv feedback, hvor det er muligt at have en ophedet ideologisk debat, eller "konflikt" eller konfrontation med hinanden, og så komme ud på en anden side og have fundet den helt rigtige løsning." Jonas er ejer af Pisco ApS og kandidat i Environmental biology + Teksam - Miljøplanlægning.

Mikkel Hartmann Hansen på cykel
Karriereprofil Mikkel Hartmann Hansen
Karriereprofil Mikkel Hartmann Hansen

"Min rolle er at navigere mellem programmører og professorer – og jeg skal vide, hvornår der skal dykkes længere ned i projektets detaljer – og hvornår vi skal blive oppe i overfladen. Den opgave falder mig helt naturlig fordi jeg kommer fra RUC." Mikkel arbejder som Lead Data Scientist i VITAL BEATS og er kandidat i Fysik + Matematik.

Mesut Bilgin
Karriereprofil Mesut Bilgin

"Den selvstændige studieform, hvor man lærer at forholde sig kritisk og nytænkende overfor komplekse problemstillinger, er blevet en del af mit DNA." Mesut er kandidat i Chemistry + Molecular Biology fra 2009. I dag er han Head of Lipidomics Core Facility i Kræftens Bekæmpelse.

Bitten Plesner
Karriereprofil Bitten Plesner

"Jeg kan trække på min viden fra Biologi, Kemi, Fysik og Matematik i de mange forskellige opgaver, jeg har i mit daglige arbejde som Industry Technology Specialist i Novozymes"

Samfundsvidenskab og Erhverv

Portræt af Malte Harbou Thyssen
Karriereprofil Malte Harbou Thyssen

"I mit arbejde skal jeg sætte mig ind i og forstå komplekse problemstillinger og præsentere dem skriftligt med henblik på, at der skal træffes en beslutning" Mød Malte, der er cand. scient adm. i Forvaltning og konsulent i Danske Regioner.

Portræt af Petra Marie Bohm HR-konsulent i IKEA
Karriereprofil Petra Marie Bohm

"Virksomhedsstudier har givet mig viden om HR - og Arbejdslivsstudier om det gode arbejdsmiljø." Petra er cand.soc. i Virksomhedsstudier + Arbejdslivsstudier og arbejder som HR-konsulent i IKEA Danmark.

Portræt af cand.soc. Anders Carlsbæk
Karriereprofil Anders Carlsbæk

"Jeg har lært at planlægge, implementere og evaluere de forandringsprocesser, jeg igangsætter" Mød Anders, der er cand. soc. i Arbejdslivsstudier+Socialvidenskab og arbejder som HR-konsulent i Kriminalforsorgen.