Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Byg bro mellem mennesker og teknologi

På Humanistisk-Teknologisk Bachelor lærer du at designe innovativ teknologi med fokus på de mennesker, der skal bruge det. Mød studerende, færdige kandidater og undervisere, der arbejder aktivt for at bygge bro mellem mennesker og teknologi.

Portræt af Anders Bjørn Rørbæk
Karriereprofil Anders Bjørn Rørbæk

Anders er kandidat i Computer Science + Performance Design. Han arbejder med Virtual Reality-oplevelser og softwareudvikling.

"Min uddannelse har givet mig en helt unik profil i forhold til at arbejde og udvikle software til Virtual Reality, som jeg ikke har kunnet få andetsteds."

Mikkel Bille
Mikkel Bille: Lys handler om meget mere end at kunne se
Nyhed
Lys er kultur

Lys handler om meget mere end at kunne se. I Danmark handler det bl.a. også om afkobling, at føle sig hjemme og om at være en del af et fælleskab. I Jordan og andre kulturer spiller lys en helt anden rolle.

Portræt Christoffer Chrintz
Kandidatstuderende Christoffer Chrintz

"I min virksomhed er det helt sikkert kompetencerne fra projektarbejdet, jeg bruger mest." Mød Christoffer, der er Humanistisk-Teknologisk Bachelor i Informatik og Kommunikation og har sin egen virksomhed.

Robotter hos FabLab
Billig robot kan blive allemandseje

I RUC’s Fablab står en robot, der er så billig, at både små og mellemstore virksomheder vil have råd til at anskaffe sig den, og i ulande vil robotterne kunne automatisere deres produktion. På længere sigt kan den være med til at afhjælpe os fra ensidigt og nedslidende arbejde.

Portræt Emil Kildeby Nielsem
Kandidatstuderende Emil Kirkeby Nielsen

"Det jeg har taget med fra HumTek er budskabet om at man bare skal køre derudaf, bare prøv, prøv, prøv." Mød Emil, der er Humanistisk-Teknologisk bachelor i Geografi og Kommunikation og har sin egen virksomhed.

Læs Humanistisk-Teknologisk Bachelor