Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Videreuddannelser på Roskilde Universitet

Herunder finder du master- og diplomuddannelser, kortere kursusforløb, tilbud til gæstestuderende og tompladsordning.

Master- og diplom på Roskilde Universitet

Master i Oplevelsesledelse

Master i oplevelsesledelse MOL er en videregående uddannnelse målrettet organisationer og virksomheder, som arbejder med oplevelser og ledelse. OBS - uddannelsen holder pause ind til 2017. Opdateret info om uddannelsen kommer efterår 2016.

Master i Organisationspsykologi

Vil du være bedre til at forstå de psykologiske processer, der foregår i og mellem ledere og medarbejdere og i og mellem medarbejdere i det det hele taget? Vil du handle på denne forståelse? Og vil du gerne kunne sætte din forståelse i forbindelse med teori og forskning? Master i Organisationspsykologi gør dig klar til at indgå i organisationer på et organisationspsykologisk kvalificeret grundlag.

Master i Professionel Kommunikation

Kom på forkant med den nyeste viden og lær at planlægge, producere, udøve og evaluere kommunikation. Masteruddannelsen i Professionel Kommunikation gør dig til en dygtig praktiker der arbejder med teori og metode. 

Master i Projektledelse og Procesforbedring

Master i Projektledelse og Procesforbedring er en videregående projektlederuddannelse. MPF er henvendt til alle, der arbejder projektorienteret eller gerne vil arbejde mere projektorienteret i deres daglige arbejde som projektleder eller projektdeltager.

Master i Socialt Entreprenørskab

Masteruddannelsen i Socialt Entreprenærskab henvender sig til agenter for social innovation: personer som er involverede i strategiske og planlæggende, lærings- og udviklingsaktiviteter i organisationer i det civile samfund. Uddannelsen fokuserer på den tredje sektor, men omfatter samarbejdsrelationer og samspil mellem samfundets offentlige sektor, private sektor og det civile samfund. 

Master i Uddannelse og Læring

Master i Uddannelse og Læring kvalificerer til at udvikle, analysere og evaluere uddannelse, kompetenceudvikling og organisationsforandring med læreprocesser som omdrejningspunkt. Vi har fokus på læring og forandring i hverdagslivet, uddannelsesinstitutioner, virksomheder og organisationer.

Master i IKT og Læring

Masteruddannelsen i IKT og Læring er en virtuel 2-årig deltidsuddannelse for personer, der arbejder med integration af informations- og kommunikationsteknologi (IKT) i læreprocesser. Vi arbejder teoretisk og praktisk med kommunikation, læring, medier, teknologi og design.

Master i Sundhedsfremme

Vil du udvikle dine kompetencer i at kunne planlægge, gennemføre, analysere og evaluere sundhedsfremmetiltag? Vil du inspireres af dygtige undervisere og opbygge nye netværk? Master i Sundhedsfremme bygger på humanistiske og samfundsvidenskabelige tilgange til sundhed og sundhedsfremme. 

Turistføreruddannelsen med diplom

Har du sprogkompetence og lyst til at skabe unikke oplevelser for turister i Danmark? Turistføreruddannelsen henvender sig til dig, der ønsker at arbejde professionelt med kulturmøder i turismen og interkulturel kommunikation.

Andre efteruddannelser på Roskilde Universitet

Matematikvejleder

Vil du gøre en forskel for elever på det gymnasiale niveau med læringsvanskeligheder i matematik? Så bliv matematikvejleder på et forskningsmæssigt grundlag. Matematikvejlederprogrammet er et deltidsstudie på 1½ år, hvor du arbejder aktivt med de matematikdidaktiske muligheder og får redskaber til at fjerne snublestenene for elever med læringsvanskeligheder.