Fakta

Pris pr. semester: 22.000 kr.

Pris for hele uddannelsen: 88.000 kr.

Længde som deltidsstudie: 2 år

Studiestart: August

Undervisningssprog: Dansk og engelsk
 

 

Kursus i videnskabsteori

Er det en del år siden, at du sidst stiftede bekendtskab med videnskabelige teorier og metoder, eller er det nyt for dig? Så vil vi anbefale dig at tilmelde dig vores introduktionskursus i Videnskabsteori for masterstuderende.

Kurset afholdes 6. august og weekenden 14. - 15. august 2021.

 

Gode råd til fremtidige ansøgere

RUC baggrundsgrafik

Mød studerende fra MSF

Hør bl.a. hvorfor de valgte uddannelsen og hvordan de bruger den i deres arbejde

Mere om Sundhedsfremme

Artikel: Sygeplejersker får ny viden

Flere sygeplejersker kommer socialt udsatte til hjælp, skriver Sygeplejersken. En af dem er Sara Hansen som i juni måned 2020 afsluttede kurset "Rusmiddelpolicy og skadesreduktion" på Roskilde Universitet og som nu bruger sin nye viden til at hjælpe udsatte borgere.

Center for Sundhedsfremmeforskning

Masteruddannelsen i Sundhedsfremme er udviklet af forskere ved Center for Sundhedsfremmeforskning, der er er forankret i Institut for Mennesker og Teknologi. Centeret forsker i og udvikler nye forståelser af sundhed og sundhedsfremme igennem en helhedsorienteret, kritisk og tværfaglig tilgang til sundhed i skæringsfeltet mellem humaniora, samfundsvidenskab og miljøvidenskab.

Historien om Masteruddannelsen i Sundhedsfremme

Masteruddannelsen i Sundhedsfremme blev etableret i 2012.

Master i Sundhedsfremme på Facebook og LinkedIn

Facebook har Master i Sundhedsfremme et forum, hvor man på en mere uformel måde kan blande sig i debatten om sundhedsfremme.

LinkedIn kan du følge med i, hvad der sker på sundhedsfremmeområdet. Vi linker til aktuelle artikler og debatter - og du får mere at vide om hvad der foregår på masteruddannelsen! Du kan også finde informationer om spændende arrangementer og konferencer både på RUC og andre steder i både ind- og udland.

Siderne henvender sig til studerende på uddannelsen samt andre med interesse i sundhedsfremmeområdet. Tryk ”Synes godt om” og få nyhederne direkte ind på din væg.