Fakta

Pris pr. semester: 22.000 kr.

Pris for hele uddannelsen: 88.000 kr.

Længde som deltidsstudie: 2 år

Studiestart: Januar

Undervisningssprog: Dansk og engelsk
 

 

Gode råd til fremtidige ansøgere

RUC baggrundsgrafik

Mød studerende fra MSF

Hør bl.a. hvorfor de valgte uddannelsen og hvordan de bruger den i deres arbejde

Mere om Sundhedsfremme

Artikel: Sygeplejersker får ny viden

Flere sygeplejersker kommer socialt udsatte til hjælp, skriver Sygeplejersken. En af dem er Sara Hansen som i juni måned 2020 afsluttede kurset "Rusmiddelpolicy og skadesreduktion" på Roskilde Universitet og som nu bruger sin nye viden til at hjælpe udsatte borgere.

Center for Sundhedsfremmeforskning

Masteruddannelsen i Sundhedsfremme er udviklet af forskere ved Center for Sundhedsfremmeforskning, der er er forankret i Institut for Mennesker og Teknologi. Centeret forsker i og udvikler nye forståelser af sundhed og sundhedsfremme igennem en helhedsorienteret, kritisk og tværfaglig tilgang til sundhed i skæringsfeltet mellem humaniora, samfundsvidenskab og miljøvidenskab.

Forskningsmagasinet Rubrik forside 9 2016

Forskningsmagasinet Rubrik om Sundhed

Denne udgave af RUCs Forskningsmagasin Rubrik har sundhed som tema. Du kan læse det her som e-pages 

Historien om Masteruddannelsen i Sundhedsfremme

Masteruddannelsen i Sundhedsfremme blev etableret i 2012.

Master i Sundhedsfremme på Facebook og LinkedIn

Facebook har Master i Sundhedsfremme et forum, hvor man på en mere uformel måde kan blande sig i debatten om sundhedsfremme.

LinkedIn kan du følge med i, hvad der sker på sundhedsfremmeområdet. Vi linker til aktuelle artikler og debatter - og du får mere at vide om hvad der foregår på masteruddannelsen! Du kan også finde informationer om spændende arrangementer og konferencer både på RUC og andre steder i både ind- og udland.

Siderne henvender sig til studerende på uddannelsen samt andre med interesse i sundhedsfremmeområdet. Tryk ”Synes godt om” og få nyhederne direkte ind på din væg.