Undervisningspakke - Simulering af gasser og væsker

Supercomputer på Roskilde Universitet
Simulering af gasser og væsker

Hvad kan man blive med fysik

Rasmus Godiksen ved tavle
Karriereprofil Rasmus Godiksen
Karriereprofil Rasmus Godiksen

"På RUC der studerer man ikke i traditionel forstand. Der finder man et problem der skal løses, og så finder man ud af at tilegne sig de kompetencer og den viden, som skal til for at løse det." Rasmus arbejder som quant i Danske Bank og er kandidat i Fysik + Matematik.

Ditte Gundermann
Karriereprofil Ditte Gundermann
Karriereprofil Ditte Gundermann

"Som fysiker er det klart at den faglige udfordring altid vil vægte højt – men jeg kunne faktisk ikke forestille mig at
arbejde med noget, som ikke gjorde en reel forskel ude i den virkelige verden. Det er også noget jeg har med fra RUC." Ditter arbejder i Hempel A/S som Senior Engineer og er kandidat i Fysik.

Bitten Plesner
Karriereprofil Bitten Plesner

"Jeg kan trække på min viden fra Biologi, Kemi, Fysik og Matematik i de mange forskellige opgaver, jeg har i mit daglige arbejde som Industry Technology Specialist i Novozymes"

Mikkel Hartmann Hansen på cykel
Karriereprofil Mikkel Hartmann Hansen
Karriereprofil Mikkel Hartmann Hansen

"Min rolle er at navigere mellem programmører og professorer – og jeg skal vide, hvornår der skal dykkes længere ned i projektets detaljer – og hvornår vi skal blive oppe i overfladen. Den opgave falder mig helt naturlig fordi jeg kommer fra RUC." Mikkel arbejder som Lead Data Scientist i VITAL BEATS og er kandidat i Fysik + Matematik.

Emil Niels Heinrichsen
Karriereprofil Emil Niels Heinrichsen

"På Roskilde Universitet havde jeg mulighed for at starte med at lære den grundlæggende naturvidenskabelig tankegang fra dag ét - uden nødvendigvis at skulle vælge fag fra dag ét."