Intro til uddannelsen

Vil du arbejde strategisk med skriftlig kommunikation og sproglig vejledning?

Sproget er nøglen til al kommunikation. Med kandidatuddannelsen i Kommunikation + Dansk får du redskaber til at arbejde strategisk og praktisk med skriftlig kommunikation, herunder webkommunikation.

Uddannelsen giver dig kompetencer inden for tekstvidenskab, tekstanalyse, kommunikations- og medieanalyse. Med afsæt i viden, færdigheder og kompetencer fra faget Dansk er der fokus på planlægning, udvikling, tilrettelæggelse og vurdering af kommunikations- og informationsopgaver, der indebærer formidling af viden til relevante målgrupper og vidensdeling mellem relevante aktører.

Uddannelsen kvalificerer dig til at arbejde som kommunikationsmedarbejder med skriftlig kommunikation, sproglig vejledning og rådgivning, public relation og web-kommunikation.

Karriere

Kommunikationsstuderende fra Roskilde Universitet gør typisk karriere som kommunikationsmedarbejdere, kommunikationskonsulenter, projektledere eller forbrugeranalytikere, i både offentlige og private organisationer. Med denne kombination får du en særlig ekspertise til at arbejde: 

  • Som kommunikationsmedarbejder i institutioner, virksomheder og foreninger
  • Som kommunikationsrådgiver, herunder selvstændig virksomhed
  • Med skriftlig kommunikation, sproglig vejledning og rådgivning, public relation og web-kommunikation.

Kandidatuddannelsen giver forudsætning for at påbegynde en forskeruddannelse (ph.d.).

Undervisere

Undervisere Kommunikation

Undervisere Dansk

Fakta om uddannelsen

Kandidatgrad: Cand.comm. i Kommunikation og Dansk.

Undervisningssprog: Dansk - enkelte studieelementer kan være på engelsk.