Åbent Hus kandidat

Kandidat på Roskilde Universitet - er det noget for dig? Kom til Åbent Hus og bliv klogere på vores nye kandidatuddannelser. Arrangementet er både for dig, som har en bachelor fra et andet uddannelsessted og for dig, som allerede læser på RUC.
Onsdag
09
februar
Start:kl. 13.00
Slut:kl. 20.00
Sted: Online og på Roskilde Universitet Campus
Studerende på RUCs campus

 

Åbent Hus Kandidat er både for dig som er studerende på Roskilde Universitet, og for dig, som læser bachelor på et andet uddannelsessted.

I år holder vi Åbent Hus i et særligt format på grund af corona-situtationen:

RUC-studerende er velkomne til at møde ind til fysisk Åbent Hus på campus, hvor underviserne glæder sig til at møde dig og fortælle dig om Roskilde Universitets nye kandidatuddannelser. Det hele foregår fysisk i et format, hvor vi lever op til de gældende corona-restriktioner.

Til dig, der ikke er læser på RUC (og til RUC-studerende som er forhindret i at møde ind på campus) tilbyder vi, at du kan deltage i de fysiske events live via Zoom. På grund af corona er det desværre ikke muligt for gæster at deltage i Åbent Hus fysisk, men vi vil give dig den bedst mulige oplevelse af kandidatuddannelserne online, hvor du deltager live sammen med de fysisk-fremmødte studerende og undervisere.

Vidste du, at vi i 2021 lancerede nye kandidatuddannelser? Åbent Hus er en oplagt mulighed for at undersøge, om én af dem af noget for dig.

Program

Find program for dagen her, når vi kommer lidt tættere på.

Er du RUC-studerende: Åbent Hus Kandidat bliver afholdt fysisk på RUC, for dig som er RUC-studerende

Er du ikke RUC-studerende: Åbent Hus Kandidat foregår online for dig som er ekstern besøgende, og for dig som ikke har mulighed for at deltage fysisk.

Tilmelding

Der er ikke tilmelding til arrangementet.

 

Verden forandrer sig, det gør uddannelser også

RUC har lanceret en række nye kandidatuddannelser - er én af dem noget for dig?

Arbejdsliv // Business Administration and Leadership // By og Plan // Bæredygtig Omstilling (TekSam) // Chemical Biology // Computer Science // Dansk // Digital Transformation // Environmental Science // European Master in Global Studies (EMGS) // Filosofi og Videnskabsteori // Global and Development Studies // Historie // International Politics and Governance // Journalistik // Kommunikation // Kulturmødestudier // Mathematical Bioscience // Media and Communication // Molecular Health Science // Nordic Urban Planning Studies // Physics and Scientific Modelling // Politik og Forvaltning // Politik og Forvaltning - erhvervskandidat // Social Entrepreneurship and Management // Social Intervention // Socialpsykologi og Læring // Socialvidenskab // Tværvidenskabelige Sundhedsstudier // Virksomhedsledelse