Åbent Hus kandidat

Næste Åbent Hus-arrangement, for dig der overvejer at søge optagelse på en af Roskilde Universitets kandidatuddannelser, bliver afholdt 25. februar 2020.
Tirsdag
25
februar
Start:kl. 13.00
Slut:kl. 18.00
Sted: Roskilde Universitet campus, Universitetsvej 1, 4000 Roskilde
Studerende i gang med projektarbejde


Når RUC holder Åbent Hus kan du møde studievejledere, undervisere og studerende fra kandidatuddannelser, og du kan høre om dine muligheder for at søge optagelse på netop den uddannelse, du er interesseret i.

Kom forbi og hør om projektarbejdsformen og kurserne, eller besøg Karrierezonen og mød alumner til en snak om, hvordan de bruger deres RUC-kompetencer i arbejdslivet.

Gå ikke glip af Speakers Corner, hvor du kan høre RUC-studerende fortælle om bl.a. praktik, projektsamarbejde og tværfaglighed.

Få en guidet rundvisning på RUC's campus og kom rundt i de forskellige studiemiljøer, til Studenterhuset, kantinen, biografen, biblioteket, Fab Lab, Street Scape og meget mere.

Læg eventuelt vejen forbi Studenterhuset, som holder åbent. Her kan du tage en pause fra studievalgstankerne over en kop kaffe og høre om studiemiljøet på RUC. I Studenterhuset vil du kunne møde repræsentanter fra vores forskellige studenterfaglige og -sociale foreninger og organisationer.

Program

Programmet for næste Åbent Hus 2020 er endnu ikke fastlagt, men her kan du se programmet for Åbent Hus 2019 til inspiration.

Program for Åbent Hus 2019

Find vej

Find vej til og på Roskilde Universitet