Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Åbent Hus på Roskilde Universitet

Mød studievejledere, undervisere og studerende fra både bacheloruddannelser, kandidatuddannelser og videreuddannelser og hør om dine muligheder for at søge optagelse på netop dén uddannelse, som du er interesseret i.

Studerende der samarbejder i grupperum
Arrangement
25. februar: Åbent Hus bachelor

Næste Åbent Hus-arrangement, for dig der overvejer at søge optagelse på en af Roskilde Universitets bacheloruddannelser, bliver afholdt 25. februar 2020.

Studerende i gang med projektarbejde
Arrangement
25. februar: Åbent Hus kandidat

Næste Åbent Hus-arrangement, for dig der overvejer at søge optagelse på en af Roskilde Universitets kandidatuddannelser, bliver afholdt 25. februar 2020.

Voksne studerende til forelæsning
Arrangement
25. februar: Åbent Hus videreuddannelser

Arrangementet er for alle, der overvejer at søge optagelse på en af Roskilde Universitets master-, diplom- bachelor- eller kandidatuddannelser. Der er ikke tilmelding til arrangementet, du skal bare møde op på dagen.

Gå ikke glip af

Speakers Corner

Husk endelig at besøge Speakers Corner. Her kan du nemlig høre RUC-studerende fortælle om deres erfaringer med bl.a. praktik, projektsamarbejde og tværfaglighed.

Tour de RUC

Du har mulighed for at få en guidet rundvisning på RUC's campus. På den måde kan du opleve de forskellige studiemiljøer, Studenterhuset, kantinen, biografen, biblioteket, Fab Lab, Street Scape og meget mere!

Karrierezonen

Du kan også besøge Karrierezonen, hvor du har mulighed for at se, hvordan du kan bruge de faglige og personlige kompetencer, som du har tilegnet dig på RUC. Her vil du kunne tage et break fra alle beslutningerne og se korte interviewfilm med alumner fra RUC, der fortæller om, hvordan de bruger deres uddannelse i erhvervslivet.

forstørrelsesglas ikon
Se vores uddannelser

På Roskilde Universitet har vi et bredt udvalg af bachelor-, kandidat- og videreuddannelser.

Find vej-ikon
Find vej

Få hjælp til at komme til Roskilde Universitet: Find vej til RUC.

Brug vores interaktive kort Mazemap, hvor du bliver guidet rundt ude såvel som inde på campus.

Telefon-ikon
Vejledning

Kontakt Studie- og Karrierevejledningen, hvis du har brug for sparring om valg af studie, mere viden om indholdet af en uddannelse, eller om ansøgning og optagelse på Roskilde Universitet.