Intro til uddannelsen

Vil du arbejde med ledelse?

OBS: Denne udgave af kandidatuddannelsen i Virksomhedsledelse har kun studiestart til februar 2022. Hvis du ønsker at læse Virksomhedsledelse med studiestart på et senere tidspunkt end februar 2022, skal du i stedet se på den nye udgave af Virksomhedsledelse.

På kandidatuddannelsen i Virksomhedsledelse studerer du ledelse på højeste akademiske niveau. Uddannelsen byder på teoretiske aspekter af ledelse, innovation, strategi, virksomhedens relationer til omgivelserne og værdiskabelse såvel som praktiske ledelsesmodeller.

Uddannelsen kvalificerer dig til ansættelse inden for en bred vifte af private, offentlige og andre typer organisationer. Du får typisk ansættelse som analytiker, konsulent eller leder på alle niveauer. Du får kompetencer til at arbejde med innovations-, strategi-, personale-, markeds- og direktionsopgaver. Andre funktioner kan omfatte konsulent i erhvervs- og fagorganisationer, projektleder eller konsulent i konsulentbranchen. Desuden giver uddannelsen redskaber til etablering og ledelse af egen virksomhed

Karriere

Uddannelsen giver dig en bred vifte af jobmuligheder som:

  • Analytiker, konsulent og leder – typisk i innovations-, strategi-, personale-, markeds- og direktionsfunktioner i alle typer af virksomheder og organisationer
  • Konsulent i erhvervs- og fagorganisationer
  • Projektledelse
  • Konsulent i konsulentbranchen
  • Etablering og ledelse af egen virksomhed

Kandidatuddannelsen giver forudsætning for at påbegynde en forskeruddannelse (ph.d).

Din hverdag på studiet

Virksomhedsledelse har til huse i bygning 25 og 26 som ud over gode undervisningslokaler tilbyder køkken og fælles faciliteter. Bygningen er placeret tæt på studenterhuset, hvor der ofte arrangeres sociale aktiviteter, samt tæt på biblioteket, der giver gode muligheder for faglig fordybelse.

Studiet på Virksomhedsledelse giver fine muligheder for, at man lærer studerende og undervisere at kende, dels gennem projektarbejde og dels til klyngeseminarer og temaseminarer/kurser. De studerende opfordres til at danne et fagudvalg med henblik på at arrangere virksomhedsbesøg, forelæsninger og andre aktiviteter. Som studerende på Virksomhedsledelse har du stor mulighed for selv at være med til at præge både det faglige og det sociale miljø.

Undervisere

Undervisere Virksomhedsledelse

Fakta om uddannelsen

Kandidatgrad: Cand.merc.

Undervisningssprog: Dansk - enkelte studieelementer kan være på engelsk

Studiestart: Denne udgave af kandidatuddannelsen i Virksomhedsledelse har kun studiestart til februar 2022. Hvis du ønsker at læse Virksomhedsledelse med studiestart på et senere tidspunkt end februar 2022, skal du istedet se på den nye udgave af Virksomhedsledelse.