| Nyhed

RUC prioriterer undervisning på campus

Størstedelen af RUC's undervisning vil blive afholdt på campus i efterårssemestret.
Projektarbejde
Projektarbejdet på RUC får bedre betingelser i efterårssemestret. Arkivfoto

Mød din underviser og din projektgruppe på RUC. Udfør forsøg i laboratorierne, og kast dig ud i teknologiske eksperimenter i Fablab.

Der er nu delvis vished om undervisningen på RUC i efterårssemestret. Så stor en andel af undervisningen som muligt vil blive afholdt på campus. Som billedet ser ud nu, betyder det, at de fleste undervisningsaktiviteter kan finde sted på campus.

"RUC bestræber sig på at afholde så meget som muligt af efterårets undervisning fysisk på campus. Derfor er den yderligere genåbning en meget glædelig nyhed. Det er vigtigt for os, at vi med dette fortsat kan tilgodese vores pædagogiske model og kvaliteten i undervisningen," siger rektor Hanne Leth Andersen.
 

Bedre betingelser for projektarbejdet

Efterårssemestret vil bl.a. give bedre vilkår for projektarbejdet, som er en del af RUC's højt prioriterede undervisningsformer, forklarer rektor:

"Gruppebaseret projektarbejde, som RUC fortsat går foran med at udvikle, medfører et socialt samspil og en høj grad af kollektivt ansvar, som har bedre betingelser, når man mødes fysisk på campus. Det højner den faglige samtale og styrker læringen. De sociale kompetencer er vigtige både i arbejds- og dannelsessammenhæng," siger Hanne Leth Andersen.

Det vil dog blive nødvendigt at supplere dele af den normale undervisning med onlineaktiviteter, så der kan holdes den fornødne afstand på campus.

"Vi arbejder på højtryk for at finde de bedste løsninger for de studerende, også når det gælder onlineundervisning, som vi heldigvis er blevet meget klogere på de seneste måneder. Men der er behov for endnu mere erfaringsudveksling og videndeling," siger Hanne Leth Andersen.
 

Mere information

For yderligere information kontakt:

- Rektor Hanne Leth Andersen, ha@ruc.dk, mobil: 27 78 28 38

- Pressemedarbejder Camilla Buchardt, e-mail: camilbu@ruc.dk, mobil: 22 38 82 82