Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Find den rigtige kandidatuddannelse

En kandidatuddannelse består enten af to fag eller af et fag hvori elementer fra andre fag indgår.
Ved kandidatuddannelse med to fag er første fag afsættet for dit kommende speciale.

Journalistik

På Journalistik lærer du den journalistiske arbejdsproces fra ideudvikling over research og kildekritik til det færdige produkt. Du har praktiske værkstedskurser med fokus på blandt andet vinkling, interview og netjournalistik.

Sådan kan du læse Journalistik:

Med speciale i Journalistik
 • Journalistik +

  Dansk

  På kandidatuddannelsen Journalistik + Dansk lærer du at beherske den journalistiske arbejdsproces i alle dens faser og aspekter, som styrkes af indsigt i sprog- og tekstvidenskabelige teorier, normer for korrekt sprog samt metoder til tekstanalyse.
 • Journalistik +

  Historie

  På kandidatuddannelsen Journalistik + Historie får du viden, færdigheder og kompetencer inden for journalistisk arbejde med en særlig forståelse for historiske sammenhænge.
 • Journalistik +

  Informatik

  Kandidatuddannelsen Journalistik + Informatik lærer du at beherske den journalistiske arbejdsproces i alle dens faser og aspekter, og bliver i stand til at designe og implementere it-systemer i medieorganisationer.
 • Journalistik +

  International Development Studies

  På kandidatuddannelsen Journalistik + International Development Studies får du viden, færdigheder og kompetencer inden for journalistisk arbejde med en særlig forståelse for samspillet mellem den sociale, politiske, kulturelle og samfundsøkonomiske udvikling i udviklingslande.
 • Journalistik +

  Kommunikation

  På kandidatuddannelsen Journalistik + Kommunikation lærer du journalistik på højt niveau, der kombinerer de bedste håndværksmæssige traditioner inden for journalistik og kommunikationsplanlægning med de akademiske studiers indsigt, analyse, systematik og helhedstænkning.
 • Journalistik +

  Kultur- og Sprogmødestudier

  På kandidatuddannelsen Journalistik & Kultur- og Sprogmødestudier lærer du at beherske den journalistiske arbejdsproces i alle dens faser og aspekter, og får en særlig viden om flerkulturelle og flersprogede samfund samt den samfundsmæssige og politiske betydning af sociale kategoriseringer og identitetskonstruktioner i et magtperspektiv.
 • Journalistik +

  Politik

  På kandidatuddannelsen Journalistik + Politik lærer du at beherske den journalistiske arbejdsproces i alle dens faser og aspekter, og får viden til at kunne dække politisk nyheds- og baggrundsstof.
 • Journalistik +

  Socialvidenskab

  På kandidatuddannelsen Journalistik + Socialvidenskab lærer du at beherske den journalistiske arbejdsproces i alle dens faser og aspekter, og får viden om strukturelle forandringsprocesser i samfundet, herunder deres konsekvenser for velfærdssamfundet.
 • Journalistik +

  Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier

  På kandidatuddannelsen Journalistik + Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier får du viden, færdigheder og kompetencer inden for journalistisk arbejde med en særlig forståelse af sundhedsområdet, og de faktorer, der fremmer eller hæmmer sundhed.
 • Journalistik +

  Virksomhedsstudier

  På kandidatuddannelsen Journalistik + Virksomhedsstudier lærer du at beherske den journalistiske arbejdsproces i alle dens faser og aspekter og får en indgående viden om virksomheder og forretningsmodeller.