Intro til uddannelsen

Vil du arbejde tværfagligt med digitale transformationer i virksomheder og organisationer?
Kandidatuddannelse i Digital transformation - hvad er det?

Kandidatuddannelsen i Digital Transformation er for dig, der vil arbejde med at analysere, designe, implementere og evaluere bæredygtige digitale transformationer i organisationer og virksomheder. 

Med denne uddannelse får du et tværfagligt perspektiv på arbejdet med at skabe bæredygtige digitale transformationer, hvor både det organisatoriske, det tekniske, og designmetoder bliver inddraget. Uddannelsen har fokus på digitale og bæredygtige forretningsmodeller, teknologidesign, teknologivalg og anvendelse af teknologi. 

Du opnår kompetencer i at integrere praksisrettede og forskningsbaserede design- og udviklingsmetoder med anvendelse af både klassiske og agile metoder, så som rapid prototyping, design sprint og brugerdrevet design. 

Uddannelsen klæder dig på til at skabe sammenhæng mellem digitale anvendelsesmuligheder og konkrete behov, designe og udvikle digitale løsninger, og sammentænke forretning, it og bæredygtighed. 

Uddannelsen tilbyder to specialiseringer: 1) digital ledelse, med fokus på forretningsudvikling, virksomhedens it-arkitektur og procesoptimering og 2) digital design, med fokus på digital udvikling og fabrikation. Gennem valgfag og semesterprojekter kan du inddrage elementer fra begge specialiseringer og derved udvikle din egen profil. 

Se også:

 

Karriere

Uddannelsen kvalificerer dig til at arbejde inden for it-branchen i både den offentlige og private sektor, med særligt henblik på it-forretningsudvikling, it-projektledelse og forandringsledelse, enterprise-arkitektur, teknologiudvikling og design. 

Fakta om uddannelsen

Kandidatgrad: Cand.it. i Digital Transformation

Undervisningssprog: Dansk