28. september 2017: Åbent hus kandidat

Arrangementet er for dig, der overvejer at søge optagelse på en af RUC's kandidatuddannelser. Der er ikke tilmelding til arrangementet, du dukker bare op på dagen.
september
Start:28. sep kl 15.00
End:28. sep kl 18.00
Sted: Biblioteket, bygn. 26, Roskilde Universitet

Uddannelsesmarked og karrierevejledning

På uddannelsesmarkedet kan du møde repræsentanter for alle fagene på Roskilde Universitet. Her kan du spørge nærmere ind til indhold og tilrettelæggelse af de enkelte fag og uddannelser, samt adgangskriterier etc. for de enkelte fag. Derudover kan du tale med studie- og karrierevejledere om dine muligheder efter endt uddannelse.

I løbet af dagen bliver der også mulighed for at komme rundt på campus og se faciliteterne.

Oplæg for ansøgere

Hvordan søger jeg ind på Roskilde Universitet? Det kan du få mere at vide om i de oplæg vi holder om ansøgning.

Yderligere information

Har du spørgsmål til arrangementet er du velkommen til at kontakte Studie- og Karrierevejledningen.