Testimonials Master i Organisationspsykologi

Henrik Graun Hermann

Sikkerhed i komplekse ledelsessituationer

Merete Bech Poulsen, Oversygeplejerske, Odense Universitetshospital:

"Jeg har tidligere taget formaliserede lederuddannelser, som har bibragt mig rigtig megen nyttig viden omkring ledelse og organisation. Imidlertid har jeg ofte efterspurgt metoder til, hvordan jeg kunne håndtere forskellige problemstillinger i afdelingen, problemstillinger der ikke var ’lige til at få hånd om’. Først da jeg stiftede bekendtskab med MPO, fik jeg den manglende brik i min ledelsesmæssige uddannelse, som gav mig svar på disse spørgsmål.


Jeg blev med MPO klogere på ’hvorfor de gør, som de gør, og ikke som de siger’. Jeg blev klogere på min egen rolle og dens betydning i og for organisationen og opgaven. MPO gav mig en større rummelighed og sikkerhed i komplekse ledelsesmæssige situationer – en oplevelse af at turde være i kaos og stå der sammen med personalet. MPO har givet mig en meget større menneskelig forståelse – både på andres og ikke mindst egne reaktioner."

Lars Strunge

En helt ny værkstøjskasse

Torben Gelineck, Country Manager, Berendsen:

"Jeg troede, at jeg skulle have lidt ekstra værktøj til kassen. Jeg fik en helt ny værktøjskasse og der går næppe en dag, hvor jeg ikke bruger den. Der er "bundlinje" i en MPO - spørg mine medarbejdere og mine direktionskolleger, se min 360. MPO var en rystende god oplevelse for mig og jeg blev aldrig den samme igen. Jeg er virkelig misundelig på dem, der har en MPO til gode."

Lars Ulslev Johannesen

Sætte sig selv i spil

Dorthe Rønnau, HR Direktør:

”MPO har givet mig en mig indsigt i, hvad der har gjort mig til den leder jeg er i dag, og har bragt mig en ny forståelse af hvordan jeg bedst agerer i såvel velfungerende som konfliktfyldte grupper – mest fordi der har været rig mulighed for at ”sætte sig selv i spil” på studiedage, i projekter og på arbejdskonferencer. Jeg har samtidigt fået et teoretisk fundament, som jeg trækker på når jeg planlægger og gennemfører forandringer – og har nu mere opmærksomhed på  individer og gruppers tanker og følelser, både de udtrykte og de usagte.”