| Nyhed

Samfundsforsker fra RUC vinder Undervisningsprisen 2023

Lektor i politik og forvaltning Lena Brogaard bliver hædret med Uddannelses- og Forskningsministeriets undervisningspris. Hun modtager bl.a. prisen for sin særlige evne til at tilrettelægge undervisningen, så alle studerende får stort udbytte af undervisningen. 
Lena Brogaard
Lektor Lena Brogaard, Insititut for Samfundsvidenskab og Erhverv.


Når Lena Brogaard taler, lytter de studerende. Hvad enten det gælder projektvejledning i mindre grupper eller undervisning til de større forelæsninger. 

”Lena Brogaards undervisning er altid tjekket, og hun er super struktureret. Man kan mærke, hun virkelig gør noget ud af det. Det gør, at man som studerende også selv får lyst til at gøre sig umage,” fortæller specialestuderende Julie Jøhl Steffensen, der læser Politik og Forvaltning på RUC.

I dag modtager Lena Brogaard undervisningsprisen 2023 fra Uddannelses- og Forskningsministeriet. Prisen bliver uddelt i Operaen af H.K.H. Kronprinsesse Mary og uddannelses- og forskningsminister Christina Egelund. 

 

RUC baggrundsgrafik
Prodekan for uddannelse på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv Bodil Damgaard:

"Lena Brogaard har et meget skarpt blik for at tilrettelægge undervisningen, så alle de studerende får mest muligt ud af det."

RUC baggrundsgrafik
Lektor Lena Brogaard:

”Jeg ser ikke mig selv som den typiske karismatiske underviser. Men jeg arbejder til gengæld kontinuerligt på at skabe variation i undervisningen"

Om Lena Brogaard

  • Født 1986 i Holstebro
  • Kandidat i statskundskab fra Københavns Universitet 2013
  • Ph.d. fra RUC og Det Nationale Institut for Kommuners og Regioners Analyse og Forskning 2017
  • Lektor i politik og forvaltning på Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv, RUC, siden 2019 
  • Modtager af RUC's undervisningspris 2022 sammen med lektor i Tourism Management Mathias Thuen Jørgensen