| Forskningsnyt

Kenneth Reinicke modtager formidlingspris på 10.000 kr.

Kønsforsker ved Roskilde Universitet Kenneth Reinicke er netop blevet honoreret for sin formidlingsindsats med RUC's forskningsformidlingspris til RUC's årsfest. 
Kenneth Reinicke


Prisen gives til en RUC-forsker eller en gruppe af RUC-forskere, der har ydet en særlig formidlingsindsats inden for de seneste år. 

Kriterierne for prisen er bl.a., at forskningsformidlingen med levende og kreativ kommunikation finder vej til den brede offentlighed uden for universitets- og forskningsverdenen. 

Om begrundelsen for at tildele mandeforsker Kenneth Reinicke prisen udtaler priskomitéen:

"Kenneth Reinicke yder en kontinuerlig indsats og benytter sig af rigtig mange forskellige kanaler. Han er ikke bange for at vove sig ud i mere underholdende program-formater, hvor han når et større og anderledes publikum end på de mere traditionelle formater som P1 mv." 

Kenneth Reinicke har udgivet en lang række videnskabelige artikler og bøger om bl.a. manderoller, mænds ligestilling, faderskab, vold og prostitution.

Prisen er på 10.000,- og gives til forskningsaktiviteter. Fem forskere var indstillet til prisen, som blev uddelt ved universitetets officielle del af årsfesten d. 15. september 2017. 

Priskomitéen består af:
Maja Horst, institutleder, Institut for Medier, Erkendelse og Formidling, KU
René la Cour Sell, direktør, Roskilde Kongres- og Idrætscenter
Peter Kjær, prorektor, RUC
Elisabeth Hvas, kommunikationschef, RUC