Karriereprofil Sanne Lindsten
Boligsocial ungekoordinator i Taastrupgaard
Kandidat i Pædagogik og Uddannelsesstudier + Kommunikation, 2013
Hvad arbejder du med?
Jeg er projektkoordinator på to frivillige beboernetværk (et afrikansk beboernetværk og et ungenetværk, der laver ERASMUS+ udveksling), personale-ansvarlig for 11 unge ansatte i brobygger- og lommepengejob, laver løbende håndholdt uddannelses- og beskæftigelsesvejledning for unge over 18 år og er medansvarlig for at lave opslag til facebook samt for at skrive artikler til og opsætte vores beboeromdelte nyhedsbrev grafisk.
Hvorfor valgte du Roskilde Universitet?
Jeg valgte Roskilde Universitet, fordi jeg oprindeligt gerne ville være journalist. Da jeg startede på faget, kunne jeg mærke, at det ikke var det rette. Derfor skiftede jeg til kommunikation, hvor jeg især har fokuseret på interkulturel kommunikation og oplysning/formidling om stigmatiserede grupper.
Hvordan bruger du dine kompetencer fra Roskilde Universitet i dit arbejde?
Min teoretiske ballast i interkulturel kommunikation fra RUC hjælper mig i mit daglige arbejde som boligsocial ungekoordinator i det etniske sammensatte boligbyggeri Taastrupgaard. En af de ting, der særligt gør sig gældende, er bevidstheden om den indirekte og utilsigtede diskrimination, der desværre er en stor del af beboernes virkelighed, når de interagerer i de forskellige samfundsinstitutioner. Jeg bruger også mine kommunikative færdigheder til at formidle forskellige boligsociale projekter, både i forhold til rekruttering af frivillige og deltagere, men også som dokumentation for det boligsociale arbejde.
Lav projekter med det formål at blive anvendt i den virkelige verden
Mit råd til de studerende, der vil læse på RUC, er at lave projekter med det formål at blive anvendt i den virkelige verden. På den måde bidrager I til udvikling af konkrete fagområder, samtidig med at I får skabt det fornødne netværk, der kan åbne for studiejob, praktikpladser og måske i sidste ende jeres job efter uddannelsen.