Forskningsprojekt > Styrket børneinddragelse i det familieretlige system - Sammenhæng mellem børns hverdagsliv og praksis i Familieretshuset > Nyhed

Forskergruppen på Childlife Conference i Oslo

Forskergruppen og Chefkonsulent I Familieretshuset Anne Dorte Grauballe, deltog i september i konferencen Childlife – on Children and Young People in Everyday life and Professional Practises.
Foside til conferenceprogran med børn der leger, læser og nurses

Det var en spændende konference med en hel række gode oplæg, herunder flere inspirerende keynotes. Som gav anledning til gode snakke med forskerkollegaer fra nær og fjern.

Blandt andet var vi begejstrede for Alison Clarks keynote om Tid, Ann Phoenix keynote om Hjem, og Florian Essers keynote om Børns praksisser og generationel politik.

Vi havde to oplæg med på konferencen. Sarah Alminde, RUC gav præsentationen ”Representation of children and children’s views in written material” på konferencens første dag. På konferencens sidste dag, præsenterede Hanne Warming, RUC “Family Conflicts and Children’s lived spaces”.

Det er altid spændende og en stor fornøjelse at høre om andres forskning på feltet, og at få lejlighed til at præsentere og diskutere vores egen.