Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Vil du arbejde i samfundets maskinrum?

Portræt af Malte Harbou Thyssen
Karriereprofil Malte Harbou Thyssen

"I mit arbejde skal jeg sætte mig ind i og forstå komplekse problemstillinger og præsentere dem skriftligt med henblik på, at der skal træffes en beslutning" Mød Malte, der er cand. scient adm. i Forvaltning og konsulent i Danske Regioner.

Kommunalvalg 2017 - brug for en ekspert?

I forbindelse med kommunalvalget har Roskilde Universitet sammensat en liste over eksperter, der kan være særligt interessante i forbindelse med dækningen af valget. Forskerne, som står til rådighed for medierne, spænder samlet set bredt inden for områderne politologi, offentlig administration og kommunikation.

Eva Sørensen - Jacob Torfing - Rubrik
Sådan skaber vi en bedre offentlig sektor

Hvordan løfter kommunerne den vanskelige opgave at løse komplekse samfundsproblemer som fx arbejdsløshed og klimaomstilling på nye måder? Et professor-ægtepar fra RUC har med ny forskning sat seriøst gang i debatten om en forbedret offentlig sektor.

Portræt af Charlotte Frantz Hansen
Karriereprofil Charlotte Frantz Hansen

”I mit arbejde udfører jeg tilsynsbesøg for at sikre et sundheds- og sikkerhedsmæssigt fuldt forsvarligt arbejdsmiljø for de ansatte” Charlotte er kandidat i Arbejdslivsstudier + Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier og arbejder som tilsynsførende i Arbejdstilsynet.

Peter Triantafillou - portræt - Rubrik
Forebyggelse har ingen indbyggede moralske grænser

Politikerne bør stoppe op og tænke over, hvor langt stat og kommuner kan tillade sig at gå med sundhedsfremmende tiltag, mener professor (MSO) Peter Triantafillou.

Portræt af cand.soc. Anders Carlsbæk
Karriereprofil Anders Carlsbæk

"Jeg har lært at planlægge, implementere og evaluere de forandringsprocesser, jeg igangsætter" Mød Anders, der er cand. soc. i Arbejdslivsstudier+Socialvidenskab og arbejder som HR-konsulent i Kriminalforsorgen.

Lasse Kent Jensen
Karriereprofil Lasse Kent Jensen

”Den tværfaglige projekt­ledelse er nok mit vigtigste arbejds­værktøj i dag”. Mød Lasse der er cand.soc i Plan,By og Proces + Geografi og arbejder som projektleder i Københavns Kommune.

Samfundsvidenskabelige fag og uddannelser