Vis hovedmenu

Videopræsentationer fra Åbent Hus Bachelor 2022

I februar 2022 blev Roskilde Universitets Åbent Hus afviklet online. Her kan du se en række videopræsentationer fra arrangementet.

Næste Åbent Hus bachelor ligger i februar 2023.

Humaniora

Humanistisk Bachelor og International Bachelor in Humanities

Her kan du se studievejledere og studieledere præsentere bacheloruddannelserne. Studievejlederne fortæller bl.a. om studieforløbet, om overgangen fra gymnasieelev til studerende og hvordan en typisk uge ser ud. Studielederne fokuserer på det faglige indhold på uddannelsen, fx hvilke faglige  problemstillinger du kan komme til at arbejde med som studerende.

Studievejleder foran powerpoint
Head of Study in front of Powerpoint

Vil du læse mere om vores humanistiske uddannelser?

Naturvidenskab

Naturvidenskabelig Bachelor og International Bachelor in Natural Sciences

Studievejleder foran Powerpoint
Head of Study in front of power point

Vil du læse mere om vores naturvidenskabelige uddannelser?

Humanistisk-Teknologi

Humanistisk-Teknologisk Bachelor

Studieleder foran Powerpoint

Vil du læse mere om vores Humanistisk-teknologiske uddannelse?

Samfundsvidenskab

Samfundsvidenskabelig Bachelor og International Bachelor in Social Sciences

Studieleder foran PowerPoint

Vil du læse mere om vores samfundsvidenskabelige uddannelser?

Studiemiljø

Her kan du høre vores studerende fortælle om studiemiljøet på vores bacheloruddannelser.

Studerende der arbejder i et grupperum
Studerende på campus
Studerende i fablab
Studerende igang med forsøg

Problemorienteret Projektlæring og sprogprofiler

RUC er kendt for sin særlige uddannelsesmodel, Problemorienteret Projektlæring (PPL). Hør mere om PPL og hvad det betyder for din RUC-uddannelse.

Du kan også få en introduktion til RUCs sprogprofiler - en enestående mulighed for at blive dygtigere til de fremmedsprog du har med i bagagen.

Professor Eva Bendix
Sprogprofilen på Roskilde Universitet

Hør tidligere studerende fortælle om karrieremulighederne med en RUC-profil. Bemærk, at videooplæggene er inddelt i fire faglige hovedområder, der repræsenterer RUCs fire institutter, Naturvidenskab og Miljø, Kommunikation og Humanistisk Videnskab, Mennesker og Teknologi og Samfundsvidenskab og Erhverv.

Stine på toppen af bygning med sikkerhedshjelm under armen
Arbejdsgiver fortæller: RUC-kandidat er ansat hos Coloplast
Thorbjørn ved havnen med skibe i baggrunden
Arbejdsgiver fortæller om RUC-kompetencer: Kim arbejder hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen