Studiestart på bacheloruddannelser

To ugers intro

Hvad sker der, når jeg starter på Roskilde Universitet? Se mere om introperioden.

Praktisk info om din studiestart

Vi har samlet al den information, du har brug for om kurser, studiekort og meget mere, på siden "studiestart for nye bachelorer" på RUCs intranet.

Guidebog til Roskilde Universitet

RUC on the go er Roskilde Universitets guidebog til nye studerende. Den er inspireret af traditionelle guidebøger, som fortæller dig om destinationens must-see seværdigheder, giver en introduktion til lokal lingo og giver et indblik i den lokale historie og identitet. I guidebogen får du en mini-parlør, fakta om universitetet, introduktion til det universitetspolitiske system, institutionsakkreditering og vores uddannelsesmodel.

Studievejledning bachelor

Har du spørgsmål til dit studie, kan du kontakte Studievejledningen på Roskilde Universitet.

Instagramcollage
#mitruc

Følg dit universitet på de sociale medier

Studerende sidder på campus
Campus på Roskilde Universitet

Roskilde Universitet har et stort campus med mange facilliteter til sport og socialt samvær, inde som udendøre.

Mentorordning på Roskilde Universitet
Reality Bites mentorordning

Reality Bites er et frivilligt tilbud til dig som nystartet bachelorstuderende på RUC. Mentorordningen er drevet af frivillige studerende, der brænder for deres universitet og det at være studerende.

Som en del af mentorordningen får du tildelt en mentor og en mentorgruppe bestående af 2-4 andre nye studerende fra samme bach-retning som dig selv. Mentorerne er selv studerende, der har været igennem de første to år på RUC og er dermed godt rustede til at hjælpe og inspirere i den første tid som RUC’er.