Sådan søger du

Eksterne ansøgere

Ønsker du at deltage i kurset, men går ikke på Roskilde Universitet:

Ansøgningsdeadline: 15. juni 2020

Ansøg om optagelse på kurset her.

Ansøgninger vil så vidt muligt blive behandlet løbende inden ansøgningsfristen. Når du har ansøgt, vil du modtage en optagelsesmail senest 15. juli 2020.

Kurset giver 10 ECTS-point.

Er du studerende på anden dansk uddannelsesinstitution

Du kan få meritoverført kurset uden at betale for kurset, forudsat at kurset kan meritoverføres til din uddannelse. Vi skal modtage din uddannelses-forhåndsgodkendelse i forbindelse med din ansøgning.

Er du ekstern og ikke fra anden dansk uddannelsesinstitution

Prisen for kurset er 4250 kr. Betaling er påkrævet for at blive indskrevet på kurset. Når du har ansøgt, vil du modtage informationer om betaling.

RUC-studerende

På kurset "Magt, medier og politisk kommunikation" er der direkte optag for studerende på Socialvidenskab, Politik og Forvaltning samt Politik.

Kurset giver 10 ECTS-point. Kurset er på kandidatniveau og forudsætter, at du har en bacheloruddannelse.

Du tilmelder dig kurset via STADS selvbetjening.
Ansøgningsdeadline for RUC-studerende i STADS: 1.-15. juni 2019

Studerende på andre uddannelser på RUC

Du skal først søge dit studienævn om forhåndsgodkendelse. Det gør du via dette ansøgningsskema. Når du har fået din forhåndsgodkendelse, skal du søge ind på kurset Magt, medier og politisk kommunikation her.