Intro til uddannelsen

Vil du lære at formidle og håndtere de udfordringer det moderne velfærdssamfund står overfor?

Brænder du for at studere sociale, samfundsmæssige og interkulturelle forhold? Og har du lyst til at arbejde med, hvordan man bedst kan formidle og håndtere de udfordringer som moderne samfund står over for?

På kandidatuddannelsen i Socialvidenskab + Kommunikation finder du løsninger på det moderne velfærdssamfunds udfordringer, såsom globalisering, det fleksible arbejde, ulighed og social polarisering. Du studerer strategisk kommunikation og målgrupper, både praktisk og teoretisk. Du lærer at analysere sociale, samfundsmæssige og interkulturelle forhold, og hvordan man formidler ekspertviden til relevante målgrupper.


Uddannelsen åbner for beskæftigelse inden for den offentlige- og private sektor, som sparringspartner i det politiske system, eller som analysemedarbejder i analyseinstitutter og i frivillige eller selvejende organisationer. Du vil både kunne arbejde som generalist inden for det socialvidenskabelige felt og planlægge og udvikle strategisk kommunikation i institutioner og virksomheder.

Karriere

Uddannelsen giver dig en bred vifte af jobmuligheder som:

  • Konsulent eller sparringspartner i det politiske system.
  • Analysemedarbejder i analyseinstitutter og i frivillige eller selvejende organisationer.
  • Kommunikationsmedarbejder eller -rådgiver med opgaver, der indebærer formidling af viden til relevante målgrupper og vidensdeling mellem relevante aktører, og hvor viden om samfundsmæssige og politiske forhold er afgørende.

Kandidatuddannelsen giver forudsætning for at påbegynde en forskeruddannelse (ph.d).

Undervisere

Undervisere Socialvidenskab

Undervisere Kommunikation

Fakta om uddannelsen

Kandidatgrad: Cand. soc. i Socialvidenskab og Kommunikation.

Undervisningssprog: Uddannelsen er dansk. Undervisningssproget er dansk - enkelte studieelementer kan forekomme på engelsk.