Vil du kommunikere om sociale og samfundsmæssige forhold?

Brænder du for at analysere sociale, samfundsmæssige og interkulturelle forhold? Og har du lyst til at arbejde med, hvordan man bedst kan formidle og håndtere de udfordringer som moderne velfærdssamfund står over for?

På kandidatuddannelsen i Kommunikation + Socialvidenskab arbejder du med strategisk kommunikation i relation til det socialvidenskabelige område. Du lærer at analysere sociale, samfundsmæssige og interkulturelle forhold, og hvordan man formidler disse til relevante målgrupper.

Uddannelsen giver dig kompetencer til at forstå, planlægge og udvikle strategisk kommunikation i institutioner og virksomheder som er i tæt kontakt med, eller er en del af, det politiske system.

Kommunikationsstuderende fra Roskilde Universitet gør typisk karriere som kommunikationsmedarbejdere, kommunikationskonsulenter, projektledere eller forbrugeranalytikere, i både offentlige og private organisationer. Med denne kombination får du en særlig ekspertise til at arbejde som:

• Kommunikationsmedarbejder i organisationer og virksomheder som er i tæt kontakt med, eller er en del af, det politiske system
  • Kommunikationskonsulent og projektleder i private virksomheder og offentlige institutioner ifm. særlige indsatser i forbindelse med aktuelle politiske sager, debat af regulering og vedtagelse af love
  • Kommunikationsrådgiver, herunder selvstændig virksomhed, inden for public affairs og relationskommunikation

Kandidatuddannelsen giver forudsætning for at påbegynde en forskeruddannelse (ph.d.).

Undervisere Kommunikation

Undervisere Socialvidenskab

Fakta om uddannelsen

Kandidatgrad: Cand.comm. i Kommunikation & Socialvidenskab.

Undervisningssprog: Uddannelsen er dansk og undervisningssproget er dansk.