Målgrupper for Master i Sundhedsfremme
Ønsker du mere fokus på sundhedsfremme i det borgerrettede arbejde?
Arbejder du med ældre, fx i hjemmeplejen? Oplever du, at det ikke er nok at give borgere (eller medarbejdere) viden om det sunde valg? Har du lyst til, at arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme rummer mere end hverdagsrehabilitering? Er du optaget af sundhed, rehabilitering og mulighederne for at styrke ældre borgeres mulighed for at leve godt med kronisk sygdom og funktionssvækkelse? Eller savner du nye redskaber og mere viden i dit daglige arbejde om sundhedsfremme? Så er Master i Sundhedsfremme en relevant uddannelse for dig.
Sundhedsfremme kræver samarbejde mellem professionelle og borgere. Derfor er borgerinddragende metoder, empowerment og aktionsforskning noget af det uddannelsen introducerer til. På master i sundhedsfremme lærer du mere om hvordan man planlægger, gennemfører, analyserer og evaluerer sundhedsfremmetiltag med et inkluderende og demokratisk sigte. Vi arbejder med ulighed i sundhed, in- og eksklusion, ressourcemobilisering, sektor-koordinering og mange andre centrale begreber og tiltag, som har betydning for om arbejdet med sundhedsfremme lykkes.
Arbejder du med sundhed i en kommunal forvaltning?
Leder du sundhedsfremmeprojekter eller skal du i gang med det? Savner du viden om hvorfor forebyggelsesprojekter ikke altid virker og vil du lære mere om hvordan man når ud til sin målgruppe? Savner du viden om arbejdet på tværs af forvaltninger og sektorer og redskaber til få det til at fungere bedre?
Så er Master i Sundhedsfremme (MSF) din mulighed for opkvalificering og faglig udvikling. PÅ MSF arbejder vi med ulighed i sundhed, borgerinddragelse, in- og eksklusion, ressourcemobilisering, sektor-koordinering og mange andre centrale begreber og tiltag, som har betydning for sundhedsfremme.
Er du ansat i behandlingssektoren?
Vil du gerne i gang med mere sundhedsfremme og forebyggelse? Er du optaget af rehabilitering og mulighederne for at styrke patienternes mulighed for at leve godt på trods af sygdom? Mener du at forebyggelse skal handle om mere end livsstil? Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan man kan bruge empowerment og nye teknologier i det sundhedsfremmende arbejde? Vil du lære mere om hvordan man kan planlægge, gennemføre, analysere og evaluere sundhedsfremmetiltag på og udenfor hospitalet?
Sundhedsfremme kræver samarbejde mellem de sundhedsprofessionelle og patienter/borgerne. Derfor er borgerinddragende metoder, empowerment og aktionsforskning noget af det vi introducerer til. Vi arbejder med ulighed i sundhed, in- og eksklusion, ressourcemobilisering, sektor-koordinering og mange andre centrale begreber og tiltag, som har betydning for sundhedsfremme.
Er du ansat i et sundhedscenter?
Oplever du, at det ikke er nok at give folk viden om sund livsstil? Synes du, at arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme skal rumme mere end rygestopkurser, mindfullness og motion? Er du optaget af sundhed, rehabilitering og mulighederne for at styrke borgernes mulighed for at leve godt med kronisk sygdom? Eller savner du en uddannelse, der kan give nye redskaber og mere viden i dit daglige arbejde? Så er Master i Sundhedsfremme en uddannelse for dig.
Sundhedsfremme kræver samarbejde mellem professionelle og borgere. Derfor er borgerinddragende metoder, empowerment og aktionsforskning noget af det uddannelsen introducerer til. Vi arbejder med ulighed i sundhed, in- og eksklusion, ressourcemobilisering, sektor-koordinering og mange andre centrale begreber og tiltag, som har betydning for at arbejdet med sundhedsfremme lykkes.
Du lærer hvordan man planlægger, gennemfører, analyserer og evaluerer sundhedsfremmetiltag med et inkluderende og demokratisk sigte.
Sundhedsfremme på arbejdspladsen
Tænker du at arbejdspladsen er medansvarlig for, at de ansatte har en sund livsstil? Mener du at sundhed på arbejdspladsen skal være mere end et fitnesstilbud og en ugentlig frugtkurv? Er du nysgerrig efter at vide mere om hvordan man igangsætter og styrer sundhedsprojekter, der ikke kun gavner de ressourcestærke, men også når dem, der har mest brug for det? Kort sagt: Vil du lære mere om hvordan du igangsætter og gennemfører forandringsprocesser, der fører til mere sundhed både for dem på gulvet og dem på direktionsgangen? Så er Master i Sundhedsfremme (MSF) en uddannelse for dig.
PÅ MSF arbejder vi med ulighed i sundhed, borgerinddragelse, in- og eksklusion, ressourcemobilisering, sektor-koordinering og mange andre centrale begreber og tiltag, som har betydning for sundhedsfremme.
Tænker du, at forebyggelse handler om andet end livsstil?
Oplever du, at det ikke er nok at give folk viden om det sunde valg? At forebyggelse handler om mere end livsstilsændringer? Har du lyst til, at arbejdet med forebyggelse og sundhedsfremme rummer mere end rygestopkurser, mindfullness og fysisk aktivitet? Savner du viden om hvorfor forebyggelsestiltag ikke altid virker og vil du lære mere om, hvordan man når ud til sin målgruppe?
På Masteruddannelsen i Sundhedsfremme lærer du, hvordan man planlægger, gennemfører, analyserer og evaluerer sundhedsfremmetiltag med et inkluderende og demokratisk sigte. Sundhedsfremme kræver samarbejde mellem professionelle og borgere. Derfor er borgerinddragende metoder, empowerment og aktionsforskning noget af det uddannelsen introducerer til. Vi arbejder med ulighed i sundhed, in- og eksklusion, ressourcemobilisering, sektor-koordinering og mange andre centrale begreber og tiltag, som har betydning for sundhedsfremme.
Interesserer du dig for empowerment og sundhedsfremme?
Kunne du tænke dig at vide mere om hvordan man kan bruge empowerment og nye teknologier i det sundhedsfremmende arbejde? Vil du lære mere om hvordan man kan planlægge, gennemføre, analysere og evaluere sundhedsfremmetiltag med et inkluderende og demokratisk sigte? Vil du lære mere om hvordan man kan planlægge, gennemføre, analysere og evaluere sundhedsfremmetiltag?
Sundhedsfremme kræver samarbejde mellem sundhedsprofessionelle og borgere. Derfor er borgerinddragende metoder, empowerment og aktionsforskning noget af det vi introducerer til. Vi arbejder med (social) ulighed i sundhed, in- og eksklusion, ressourcemobilisering, sektor-koordinering, forebyggelse og mange andre centrale begreber og tiltag, som har betydning for sundhedsfremme. MSF sætter spørgsmålstegn ved dominerende forestillinger om, hvad sundhed er og hvordan den kan forbedres. Ulighed i sundhed opfatter vi som den største udfordring i dag for sundhedsfremme, og derfor har vi afsat et helt modul til dette.