Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Deltag i karrieremesse med din virksomhed

RUC Karrieremesse fokuserer på de mange samarbejdsmuligheder, der er mellem studerende fra Roskilde Universitet og virksomheder samt organisationer.

RUC Karrieremesse - et møde med muligheder. Afholdes næste gang d. 9. februar 2017 kl 12-15 på Roskilde Universitet

Få en stand på messen

For at deltage på RUC Karrieremesse skal du være interesseret i at samarbejde med RUC studerende på en eller flere måder. Vi gør meget for at klæde de studerende på til messen, og  det er derfor et krav at du inden 1. december har sendt en af følgende:

Du må indsende lige så mange opslag og forslag du har lyst til. Send materialet til os på karrieremesse@ruc.dk sammen med din tilmelding til messen.

Praktisk info

Praktisk information om messen

  • Program (kommer i januar 17)
  • Standplan (kommer i januar 17)
  • Tid og Sted: Torsdag d. 9. februar 2017 i Kantinen i bygning 01, RUC. Opstilling af stand fra kl 9. Messen har åbent kl 12-15
  • Find vej (kort over bygning- og campuskort følger januar 17) se kort over Roskilde Universitet i bunden af siden.

 

ruc baggrundsgrafik

Booking af stand og mere info: karrieremesse@ruc.dk

Dine muligheder for samarbejde med studerende

Praktik, projekter, speciale, studiejob, karriere

Besøgende på karrieremesse 2016 på Roskilde Universitet

Hvad får jeg ud af at deltage?

”Det var meget inspirerende at tale med de studerende. Vi fik derved en bedre fornemmelse for, hvilke projekter de synes der er spændende, at komme til at arbejde med. Vi fik også profileret os og fortalt dem om hvad det er vi står for og udbredt kendskabet til BrancheArbejdsmiljøRådene. Vi vil specielt gerne møde flere bachelorstuderende, fordi vi netop har praktikstillinger som de kunne være interesserede i.” -  BrancheArbejdsmiljøRådene