Kandidatstuderende i Medicinalbiologi + Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier

Portræt af kandidatstuderende i Sundhedsfremme og medicinalbiologi
Jane læser kandidat i Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier & Medicinalbiologi
Müsli dessert som kandidatstuderende ved Sundhedsfremme og Medicianbiologi viser frem som metafor for hendes uddannnelse
En notesbog, som kandidatstuderende på Sundhedsfremme og Medicinalbiologi viser frem som metafor for hendes uddannelse
køkkenkniv som kandidatstuderende på Sundhedsfremme og Medicianlbiologi har valgt som metafor for hendes uddannelse

Universitetet i virkeligheden

På Roskilde Universitet lærer du at løse problemer i virkeligheden - sammen med andre og på tværs af fag. Du bliver en del af et fagligt fællesskab, hvor den frie tanke, demokrati og engagement er i centrum. I dialog med virksomheder og organisationer – og i tæt samspil med vores forskere – udvikler du bæredygtige løsninger på virkelighedens store udfordringer.