Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Find den rigtige kandidatuddannelse

En kandidatuddannelse består enten af to fag eller af et fag hvori elementer fra andre fag indgår.
Ved kandidatuddannelse med to fag er første fag afsættet for dit kommende speciale.

Performance Design

På Performance Design lærer du at analyse, udvikling og ledelse af events, festivaler, udstillinger og konferencer. Du studerer teori og praksis inden for blandt andet performance, lys- og lyddesign og kreative processer.

Sådan kan du læse Performance Design:

Med speciale i Performance Design
 • Performance Design +

  Historie

  På kandidatuddannelsen Performance Design + Historie arbejder du med design og produktion af performativ, æstetisk og oplevelsesorienteret kulturarvsformidling.
 • Performance Design +

  Informatik

  På kandidatuddannelsen Performance Design + Informatik arbejder du med design og produktion af it-baserede oplevelser og services.
 • Performance Design +

  Plan, By og Proces

  På kandidatuddannelsen Performance Design + Plan, By og Proces arbejder du med design og produktion af performative, æstetiske og oplevelsesorienterede rum og planprocesser i relation til kulturdrevet by- og landskabsplanlægning.
 • Performance Design +

  Pædagogik og Uddannelsesstudier

  På kandidatuddannelsen Performance Design + Pædagogik og Uddannelsesstudier arbejder du med design og produktion af performative, æstetiske og oplevelsesorienterede læreprocesser.
 • Performance Design +

  Virksomhedsstudier

  På kandidatuddannelsen Performance Design + Virksomhedsstudier arbejder du med designorganisering, ledelse og produktion af oplevelse, leisure og turisme.
Med speciale i andet fag
 • Performance Design

  Computer Science (Datalogi) +
  På kandidatuddannelsen Computer Science (Datalogi) + Performance Design får du viden, færdigheder og kompetencer inden for softwareudvikling særligt rettet mod kulturelle oplevelser, services og produkter.
 • Performance Design

  Dansk +
  På kandidatuddannelsen Dansk + Performance Design arbejder du med krydsfeltet mellem dansk og design samt produktion af performative, æstetiske og oplevelsesorienterede kommunikationsformer.
 • Performance Design

  Informatik +
  På kandidatuddannelsen i Informatik + Performance Design er der fokus på design og implementering af IT-anvendelser i komplekse sammenhænge med særligt fokus på design af kulturelle oplevelser, services og produkter.
 • Performance Design

  Kommunikation +
  På kandidatuddannelsen i Kommunikation + Performance Design arbejder du med planlægning og udvikling af sociale og oplevelsesorienterede kommunikationsformer.
 • Performance Design

  Plan, By og Proces +
  På kandidatuddannelsen Plan, By & Proces + Performance Design arbejder du med at inkorporere performative løsninger for at revitalisere og forny byrum.