Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Find den rigtige kandidatuddannelse

En kandidatuddannelse består enten af to fag eller af et fag hvori elementer fra andre fag indgår.
Ved kandidatuddannelse med to fag er første fag afsættet for dit kommende speciale.

Virksomhedsstudier

Virksomhedsstudier handler om at se virksomheder som sociale og organisatoriske systemer, hvis adfærd er økonomisk betinget. På studiet får du en grundig indføring i erhvervsøkonomiske teorier og metoder til at forstå den enkelte virksomhed.

Sådan kan du læse Virksomhedsstudier:

Med speciale i Virksomhedsstudier
 • Virksomhedsstudier +

  Arbejdslivsstudier

  På Kandidatuddannelsen i Virksomhedsstudier + Arbejdslivsstudier beskæftiger du dig med udviklingen af menneskelige ressourcer og organiseringen af arbejdet i virksomheder. Uddannelsen kvalificerer dig til at løse HRM-opgaver (Human Ressource Management) og tilrettelægge indsatser omkring arbejdsvilkår og arbejdsmiljø.
 • Virksomhedsstudier +

  Kommunikation

  På kandidatuddannelsen Virksomhedsstudier + Kommunikation bliver du kvalificeret til at arbejde med kommunikation af virksomheders strategier og politikker, design, planlægning og kommunikation af organisations- og forandringsprocesser i virksomheder og markedsføring.
 • Virksomhedsstudier +

  Politik og Administration

  På kandidatuddannelsen i Virksomhedsstudier + Politik og Administration studerer du de politiske og økonomiske aspekter af udvikling og regulering af private virksomheders forhold og organiseringen og ledelsen af offentlige og private serviceaktiviteter.
 • Virksomhedsstudier +

  Psykologi

  På kandidatuddannelsen Virksomhedsstudier + Psykologi arbejder du med virksomhedens organisation, ledelse, innovation, værdiskabelse og menneskelige ressourcer.
Med speciale i andet fag
 • Virksomhedsstudier

  Arbejdslivsstudier +
  På kandidatuddannelsen i Arbejdslivsstudier + Virksomhedsstudier arbejder du i krydsfeltet mellem arbejdsliv, organisation og ledelse.
 • Virksomhedsstudier

  Informatik +
  På kandidatuddannelsen Informatik + Virksomhedsstudier får du viden og kompetencer inden for design og implementering af it-anvendelser i komplekse sammenhænge med særlige forudsætninger i form af specialisering inden for virksomhedens organisation, udvikling og ledelse.
 • Virksomhedsstudier

  Journalistik +
  På kandidatuddannelsen Journalistik + Virksomhedsstudier lærer du at beherske den journalistiske arbejdsproces i alle dens faser og aspekter og får en indgående viden om virksomheder og forretningsmodeller.
 • Virksomhedsstudier

  Kommunikation +
  Kandidatuddannelsen i Kommunikation +Virksomhedsstudier giver færdigheder i effektiv intern og ekstern strategisk kommunikation til forskellige målgrupper, samt viden om de mange aspekter, der har betydning for udviklingen af virksomheder, deres værdiskabelse, innovation og relationer til omgivelserne.
 • Virksomhedsstudier

  Performance Design +
  På kandidatuddannelsen Performance Design + Virksomhedsstudier arbejder du med designorganisering, ledelse og produktion af oplevelse, leisure og turisme.
 • Virksomhedsstudier

  Psykologi +
  Kandidatuddannelsen i Psykologi + Virksomhedsstudier kobler socialpsykologiske og/eller arbejds- og organisationspsykologiske teorier og metoder på virksomhedsmæssige problemstillinger.