Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Find den rigtige kandidatuddannelse

En kandidatuddannelse består enten af to fag eller af et fag hvori elementer fra andre fag indgår.
Ved kandidatuddannelse med to fag er første fag afsættet for dit kommende speciale.

TekSam - Miljøplanlægning

På TekSam - Miljøplanlægning studerer du, hvordan man løser planlægningsopgaver i relation til energi, klima, ressourcer og bæredygtig udvikling på et tværfagligt grundlag.

Sådan kan du læse TekSam - Miljøplanlægning:

Med speciale i TekSam - Miljøplanlægning
 • TekSam - Miljøplanlægning

  som etfagskandidat

  På kandidatuddannelsen i TekSam- Miljøplanlægning lærer du at analysere problemer omkring energi, miljø, klima og ressourcer og at bidrage til bæredygtig udvikling gennem planlægning og regulering.
 • TekSam - Miljøplanlægning +

  Geografi

  På kandidatuddannelse TekSam - Miljøplanlægning + Geografi er der fokus på tværfaglig bæredygtighedsorienteret planlægning og innovation, hvor hvor geografisk kompetence har særlig betydning.
 • TekSam - Miljøplanlægning +

  Kommunikation

  På kandidatuddannelse TekSam - Miljøplanlægning + Kommunikation er der fokus på tværfaglig bæredygtighedsorienteret planlægning og innovation, hvor kommunikationsstrategier og tilrettelæggelse af kommunikationsprocesser har særlig betydning.
 • TekSam - Miljøplanlægning +

  Plan, By og Proces

  På kandidatuddannelse TekSam - Miljøplanlægning + Plan, By og Proces er der fokus på tværfaglig bæredygtighedsorienteret planlægning og innovation i relation til byudvikling, mobilitet og lokalsamfund.
Med speciale i andet fag
 • TekSam - Miljøplanlægning

  Geografi +
  På kandidatuddannelsen Geografi + TekSam - miljøplanlægning får du både en forståelse for landskab, rum og regioner, og en helhedsforståelse af miljøproblemers årsager og konsekvenser. Uddannelsen giver dig kompetencer til at arbejde med tværfaglig bæredygtighedsorienteret planlægning og innovationsopgaver inden for miljøplanlægning og miljøanalyser.
 • TekSam - Miljøplanlægning

  International Development Studies +
  Kandidatuddannelsen i International Development Studies + TekSam-Miljøplanlægenen uddanner dig til at arbejde med tværfaglig bæredygtighedsorienteret planlægning og innovation i relation til internationale udviklingsproblematikker.
 • TekSam - Miljøplanlægning

  Plan, By og Proces +
  På kandidatuddannelsen Plan, By & Proces + TekSam - miljøplanlægning arbejder du med samspillet mellem miljø, teknologi og byplanlægning for at skabe morgendagens bæredygtige byer.
 • TekSam - Miljøplanlægning

  Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier +
  På kandidatuddannelsen Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier + TekSam - miljøplanlægning arbejder du med sammenhænge mellem sociale, miljømæssige, kulturelle og politiske faktorer, der fremmer eller hæmmer sundhed og får en forståelse for miljøfaktorers betydning for sundhedsmæssige problemer og risici.