Gå til hovedindhold
Vis hovedmenu

Find den rigtige kandidatuddannelse

En kandidatuddannelse består enten af to fag eller af et fag hvori elementer fra andre fag indgår.
Ved kandidatuddannelse med to fag er første fag afsættet for dit kommende speciale.

Informatik

Informatik handler om design af it-systemer med mennesket og brugeren i centrum. Du alle it-projektets faser fra projektetablering, analyse af it-sikkerhed, systemudvikling og design, it-evaluering, forandringsledelse og organisatorisk implementering.

Sådan kan du læse Informatik:

Med speciale i Informatik
 • Informatik +

  Arbejdslivsstudier

  Kandidatuddannelsen Informatik + Arbejdslivsstudier giver dig kompetencer til at anvende state-of-the-art metoder og teknikker til analyse og design af it-løsninger og it-anvendelser. Du lærer at forstå hvordan IT-systemer påvirker arbejdslivet generelt og mere specifikt arbejdets organisering og betydning for den enkelte medarbejder.
 • Informatik +

  Filosofi og Videnskabsteori

  På kandidatuddannelse Informatik & Filosofi og Videnskabsteori får du viden, færdigheder og kompetencer inden for design og implementering af it-anvendelser i komplekse sammenhænge suppleret med de særlige forudsætninger som filosofi giver.
 • Informatik +

  Kommunikation

  På kandidatuddannelse Informatik + Kommunikation får du viden, færdigheder og kompetencer inden for design og implementering af it-anvendelser i komplekse sammenhænge suppleret med teoretisk og praktisk viden om vilkårene for strategisk kommunikation i en faglig kontekst til forskellige målgrupper.
 • Informatik +

  Performance Design

  På kandidatuddannelsen i Informatik + Performance Design er der fokus på design og implementering af IT-anvendelser i komplekse sammenhænge med særligt fokus på design af kulturelle oplevelser, services og produkter.
 • Informatik +

  Psykologi

  På kandidatuddannelse Informatik + Psykologi får du viden, færdigheder og kompetencer inden for design og implementering af it-anvendelser i komplekse sammenhænge suppleret med de særlige forudsætninger som psykologi giver.
 • Informatik +

  Pædagogik og Uddannelsesstudier

  Kandidatuddannelsen Informatik + Pædagogik og Uddannelsesstudier giver dig kompetencer til at anvende state-of-the-art metoder og teknikker til analyse og design af it-løsninger og it-anvendelser, hvor der er fokus på at fremme forståelse og indsigt i uddannelse, pædagogik og læring.
 • Informatik +

  Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier

  Kandidatuddannelsen Informatik + Sundhedsfremme og Sundhedsstrategier giver dig kompetencer til at anvende state-of-the-art metoder og teknikker til analyse og design af it-løsninger og it-anvendelser, med fokus på udvikling af it-baserede løsninger inden for sundhedstilbud, sundhedsplanlægning og sundhedsledelse.
 • Informatik +

  Virksomhedsstudier

  På kandidatuddannelsen Informatik + Virksomhedsstudier får du viden og kompetencer inden for design og implementering af it-anvendelser i komplekse sammenhænge med særlige forudsætninger i form af specialisering inden for virksomhedens organisation, udvikling og ledelse.
Med speciale i andet fag
 • Informatik

  Journalistik +
  Kandidatuddannelsen Journalistik + Informatik lærer du at beherske den journalistiske arbejdsproces i alle dens faser og aspekter, og bliver i stand til at designe og implementere it-systemer i medieorganisationer.
 • Informatik

  Performance Design +
  På kandidatuddannelsen Performance Design + Informatik arbejder du med design og produktion af it-baserede oplevelser og services.
 • Informatik

  Politik og Administration +
  På Politik og Administration + Informatik får du indsigt i det politiske og administrative system og udvikler samtidig din viden om borgerinddragelse, bruger- og medarbejderdrevet innovation m.m. koblet med teknisk viden om informationsteknologiens muligheder og begrænsninger.