Vil du skabe performative byrum, både kreativ fornyelse af kendte løsninger og udvikling af helt nye byrum?

På kandidatuddannelsen Plan, By & Proces + Performance Design arbejder du med at inkorporere performative løsninger for at revitalisere og forny byrum.

Du lærer at identificere, analysere og vurdere betydningen af sociale og oplevelsesmæssige aspekter af møder i fysiske rum, for by-, regional- og statslig planlægning, byfornyelse, lokalsamfundsarbejde, samt til design af forskellige plantyper.

Den tværfaglige indsigt i både det performative og planlægningsmæssige aspekt, giver kompetencer til at udvikle, igangsætte og lede projekter inden for kreativ byudvikling.

Uddannelsen giver dig en bred vifte af jobmuligheder inden for:

• Planlægning af byen og regionaludvikling i såvel offentligt som privat regi. Herunder kommuner, regioner, statslige og andre offentlige planmyndigheder, byfornyelsessekretariater, boligselskaber, private rådgivere, byudviklingsselskaber, sociale entreprenører samt forsknings- og undervisningsinstitutioner.
  • Udviklings-, analyse- og formidlingsopgaver inden for kommuner, regioner, statslige planmyndigheder, byudviklingsselskaber, byfornyelsessekretariater, boligselskaber, private konsulenter, lokalsamfundsorganisationer samt lokale kulturhuse og kulturinstitutioner.

Kandidatuddannelsen giver forudsætning for at påbegynde en forskeruddannelse (ph.d).

Undervisere Plan, By & Proces

Undervisere Performance Design

Fakta om uddannelsen

Kandidatgrad: Cand.soc. i Plan, By og Proces og Performance Design

Undervisningssprog: Uddannelsen er dansk og undervisningssproget er dansk.