Vis hovedmenu

Åbent Hus online

Velkommen til Åbent Hus online på Roskilde Universitet. Fokus for dette Åbent Hus er vores bacheloruddannelser.

Åbent Hus gik live 1.-3. marts, men du kan stadig se alle videopræsentationerne her på siden. - Rigtig god fornøjelse!

Portræt af Rektor Hanne Leth Andersen
Studerende Freja og Pauline viser rundt på campus

Videopræsentationer af RUCs bacheloruddannelser og fag

Studievejleder foran Powerpoint
Head of Study in front of Powerpoint
Studievejleder foran Powerpoint

Om optagelse på din uddannelse

Her kan du se videopræsentationerne om optagelse fra studievejlederne.

Studenterdrevne foreninger og fællesskaber

På RUC har vi et stort udvalg af studenterdrevne sociale og faglige foreninger. I videopræsentationerne her kan du få indblik i nogle af dem.

Glade studerende der danser til koncert på RUC
Mentorordningen Reality Bites

Om karriere

Hør RUCs karrierevejledere fortælle om karrierevejene for RUC-kandidater. Videopræsentationerne varer ca. 20 min. og kan ses, når det passer dig. Du kan også se videoer med RUC-kandidater, der fortæller om, hvordan de bruger uddannelsen i deres arbejde.

Problemorienteret Projektlæring og sprogprofiler

RUC er kendt for sin særlige uddannelsesmodel, Problemorienteret Projektlæring (PPL). Hør mere om PPL og hvad det betyder for din RUC-uddannelse.

Du kan også her få en introduktion til RUCs sprogprofiler - en enestående mulighed for at blive dygtigere til de fremmedsprog du har med i bagagen.

Portræt af professor Eva Bendix
RUCs sprogprofiler

Nye kandidatuddannelser fra 2022

RUC udbyder 30 helt nye kandidatuddannelser fra 2022 og lukker optaget på de nuværende kandidatuddannelser. Vil du allerede nu smugkigge på RUC’s kommende udbud af kandidatuddannelser og se, hvad du kan læse efter din bacheloruddannelse?