Christian Groes - Rubrik
ARTICLE
Sex og skønhed er vejen til Europa

Med sin forskning blandt afrikanske kvinder, der udveksler sex og penge med europæiske mænd, har Christian Groes placeret sig midt i den betændte, danske prostitutionsdebat.

Bogcover til Strugges in elderly care
ARTICLE
Ny bog sætter fokus på det forandrede landskab for ældreomsorg

Bogen ”Struggles in (elderly) care – A feminist view” af professor Hanne Marlene Dahl (ISE) sætter fokus på ældreomsorg som et nationalt og globalt politisk tema.

Kenneth Reinicke, Institut for Samfundsvidenskab og Erhverv.
ARTICLE
Ny bog sætter fokus på unge fædre

Mandeforskeren Kenneth Reinicke har udgivet bogen ’De unge fædre’, der stiller skarpt på de udfordringer, som den unge far står over for.

Signe Arnfred - Rubrik
ARTICLE
Bistand kan svække kvinders magt

Lektor Signe Arnfred har fået årets kønsforskerpris for sin bog om køn og kultur i Afrika. Hun påpeger, at bistand givet ud fra en vestlig opfattelse af forholdet mellem mænd og kvinder stik mod hensigten kan gå ud over kvinderne.

Rashmi Singla - Rubrik
ARTICLE
Blandede pars problemer overses i velment tolerance

Ny RUC-forskning viser, at folk i blandede ægteskaber har en række særlige udfordringer, som bliver overset af psykologer og behandlere. Den gode intention om at behandle alle ens skygger for blandede pars særlige problemer.

Kenneth Reinicke
ARTICLE
Replik: De næsten synlige mænd

Kønnet er ofte usynligt, når vi diskuterer vold og sexkøb. Men hvorfor tør vi ikke sætte fokus på de mørke sider, der knytter til det mandlige køn, spørger kønsforsker.

ARTICLE
At hjælpe er blevet en salgbar vare

Professor Lisa Ann Richey har modtaget en bevilling på 4.151.372 kroner fra Forskningsrådet for Samfund og Erhverv til et projekt, hvor hun skal undersøge konsekvenser af, at humanitær hjælp i stigende grad bliver bundet op på købet af produkter.

Centrets forskere

Se hvilke forskere der er tilknyttet Center for Køn, Magt og Mangfoldighed , og hvilke forskningsfelter de arbejder inden for

De tre formål

Dine muligheder

Kurser og aktiviteter

Gender Lunch

Den første tirsdag i måneden afholder Center for Køn, Magt og Mangfoldighed Gender Lunch. Gender Lunch er en times fordybelse og diskussion af relevante oplæg for forskere og professorer.

Mød op i bygning 25 kl. 12.00 til 13.00 med din madpakke og få indblik i aktuelle problemstillinger og forskningsemner omhandlende køn, magt og mangfoldighed. Oplægsholderne annonceres løbende her på hjemmesiden og på facebook.

Gender Equality, Equity & Danish academic spaces

Gender & Diversity Academy (GDA) invites you to a discussion with Rector Hanne Leth Andersen, Roskilde University and Postdoc Lea Skewes, Aarhus University.

Tuesday 3 December 2019 at 13.15-15.30, Building 03, room 03.1-S21, Auditorium B.

Centerleder

Lise Lotte Hansen
Lise Lotte Hansen

Associate Professor
House: 25.3

Phone: +45 46 74 21 33
E-mail:

View profile >

Følg os på facebook

Følg med på vores Facebookside, hvor vores Gender Lunches, nyheder og andre informationer bliver offentliggjort.
Du kan også kontakte os via Facebook.