Workshop – Hvordan vælger du bacheloruddannelse?

Overvejer du at søge ind på en af RUC’s bacheloruddannelser?
november
Start:kl. 15.00
Slut:kl. 18.00
Sted: Roskilde Universitet – lokale opdateres senere.

Så kan du tilmelde dig en af Studie- og Karrierevejledningens workshop om valg af bacheloruddannelse. Her kan du høre mere om RUCs bacheloruddannelser og møde andre, der gør sig lignende tanker om at vælge uddannelse. Under workshoppen kommer du til at bruge det meste af tiden på at arbejde med, hvad der er vigtigt for dig i dit uddannelsesvalg gennem øvelser og sparring med de andre deltagere. Workshoppen foregår på dansk.

Til workshoppen kommer vi ind på:

• Introduktion til RUC og RUCs bacheloruddannelser
  • Øvelser omkring dine forventninger til uddannelse og dine interesser
  • Øvelser omkring valg og fravalg af uddannelse
  • Redskaber til at kunne træffe valg og til at tage de næste skridt

Efter det fastlagte program på 3 timer, vil der være en valgfri 30 min. rundtur på RUC med studievejledere, som kan svare på spørgsmål og vise dig campus. Det bestemmer du selv, om du vil deltage i.

Så er du i tvivl, om RUC er noget for dig eller om hvilken bacheloruddannelse, du skal vælge, så tilmeld dig workshoppen nedenfor og bliv klædt bedre på til at træffe valget.

Du kan tilmelde dig her.

Find vej

Find vej til og på Roskilde Universitet