Webinar og Q&A – Ny kandidatstuderende på RUC?

Introduktion til kandidatuddannelserne på Roskilde Universitet og din studiestart.
august
Start:kl. 10.00
Slut:kl. 12.00
Sted: Webinar i Microsoft Teams

Webinaret er for dig, som starter på din kandidatuddannelse på RUC til september 2020. Webinaret er særligt tiltænkt dig, som har taget en bacheloruddannelse på en anden uddannelsesinstitution end RUC. Det foregår på dansk og kræver tilmelding.

Til webinaret holder Studie- og Karrierevejledningen et oplæg og så vil der efterfølgende være rigelig med tid til at dykke ned i jeres spørgsmål.

Dette webinar går i dybden med det problemorienterede projektarbejde og de 7 principper om problemorienteret projektlæring, som er en del af RUCs uddannelsesmodel. Vi viser dig også, hvor du kan finde de vigtigste informationer til at blive klar til studiestart, så du kan forberede dig til at starte på din nye kandidatuddannelse i ro og mag.

Til det andet webinar som hedder "Ny kandidatstuderende på RUC?" den 18. august 10-12, går vi i dybden med kandidatuddannelsernes struktur og dine muligheder på din kandidatuddannelse, så vi anbefaler at du deltager i begge webinarer.

Vær obs. på at vi også holder et webinar specifikt til dig, som skal starte med semestersupplering i efteråret 2020 for at blive optaget på din kandidatuddannelse.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig til webinaret "Ny kandidatstuderende på RUC? 26. august 10-12" her.

Du vil få tilsendt et link til webinaret via den mail du har tilmeldt dig med dagen før webinaret.