Webinar og Q&A – Fra sommersupplering til studiestart

Webinaret er for dig, som har fulgt sommersupplering i sommeren 2020 og skal starte på din kandidatuddannelse i September 2020. Webinaret starter med et kort oplæg fra Studie- og Karrierevejledningen og så er der masser af tid til at kunne svare på de spørgsmål du måtte have om at starte på din kandidatuddannelse. Webinaret er specifikt tiltænkt studerende, som har fulgt sommersupplering. Det foregår på dansk og kræver tilmelding.
Tirsdag
25
august
Start:kl. 10.00
Slut:kl. 12.00
Sted: Webinar i Microsoft Teams

Introduktion til din kandidatuddannelse og studiestart på Roskilde Universitet

Til webinaret holder Studie- og Karrierevejledningen et oplæg om kandidatuddannelsernes struktur og introducerer dig til nogle af de muligheder der er på kandidatuddannelserne. Vi viser dig også, hvor du kan finde de vigtigste informationer til at blive klar til studiestart, hvordan du laver en studieplan og hvordan du tilmelder dig kurser og projekt. Webinaret er placeret den 25. juni, sådan at den ligger efter eksaminerne for sommersupplering. Så kan du nemlig fokusere på din sommersupplering først og bagefter forberede dig til din studiestart i ro og mag.  

Efter oplægget vil der være rigelig med tid til at dykke ned i jeres spørgsmål.
 
Vær obs. på at vi også holder et webinar specifikt til dig, som skal starte med semestersupplering i efteråret 2020 for at blive optaget på din kandidatuddannelse.

Tilmelding

Du kan tilmelde dig til webinaret her.

Du vil få tilsendt et link til webinaret via den mail, som du har tilmeldt dig med, dagen før webinaret.