Webinar: Kvote 2 workshop

Bliv godt klædt på til kvote 2 processen på Roskilde Universitet til optaget i 2021
Onsdag
24
februar
Start:24. feb 2021 kl. 09.00
Slut:24. feb 2021 kl. 12.00
Sted: Webinar via Zoom

Overvejer du at søge ind på en af RUC’s bacheloruddannelser gennem kvote 2 i 2021?

Så er du meget velkommen til at deltage i Studie- og Karrierevejledningens kvote 2 workshops.

Vær opmærksom på, at denne workshop foregår som et webinar via Zoom. Hvis du gerne vil til en workshop fysisk på RUC, kan du finde vores andre kvote 2 workshops her.

Hvad sker der til workshoppen?

Til workshoppen kan du høre mere om RUCs bacheloruddannelser og det at søge ind gennem kvote 2 på RUC. Vi forventer, at du har sat dig ind i det grundlæggende omkring at søge ind via kvote 2. Det kan du læse om her.

Vær opmærksom på, at du ikke til kvote 2 workshoppen får individuel feedback på din kvote 2 ansøgning ansøgning. Vi kan hjælpe med at give generel vejledning omkring kvote 2 processen og forberedelsen til din kvote 2 ansøgning.

Det betyder, at du til workshoppen kommer til at bruge det meste af tiden på at arbejde med, hvordan dine kompetencer og erfaringer er relevante i forhold til den uddannelse, du gerne vil søge ind på.

Vi håber på at se dig og husk også at kom til Åbent Hus på RUC den 10. februar 2021.

Med venlig hilsen Studie- og Karrierevejledningen på RUC

Tilmelding

Der er er begrænsede pladser og tilmelding er efter først til mølle princippet. Du kan tilmelde dig kvote 2 workshoppen via dette link. Dagen før webinaret vil du modtage en mail med et link til webinaret via den mail du bruger til tilmeldingen.