Tiltrædelsesforelæsning og reception for Thomas Søbirk Petersen

Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab inviterer til professor Thomas Søbirk Petersens tiltrædelsesforelæsning.
februar
Start:kl. 14.00
Slut:kl. 15.00
Sted: Roskilde Universitet, Bygning 45.1. Tiltrædelsesforelæsning: Auditorium i 45.1 - Reception: Foyeren, 45.1

I anledning af Thomas Søbirk Petersens tiltrædelse som professor i Etik inviterer Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab (IKH) til tiltrædelsesforelæsningen: 'Hvorfor bør staten kriminalisere visse typer af handlinger? En kritisk diskussion af skadesprincipper for kriminalisering'.

Forelæsningen tager udgangspunkt i Thomas Søbirk Petersens nye bog 'Why Criminalize? New Perspectives on Normative Principles of Criminalization'.

Torsdag den 20. februar, kl. 14.00-15.00 i auditoriet i hus 45.1. Efter forelæsningen er instituttet vært ved en reception i foyeren, hus 45.1.

Alle er velkomne.

Tilmelding ikke nødvendig.