Temadag om vuggestueforskning

Center for Daginstitutionsforskning og Pæd-flet-netværket inviterer til temadag om vuggestueforskning med tre faglige oplæg.
Torsdag
15
november
Start:kl. 09.30
Slut:kl. 14.30
Sted: Roskilde University, building 01.1, Lille Auditorium (01.1-028)

Til denne temadag kan du høre tre forskellige perspektiver på vuggestueforskning og deltage i faglige diskussioner, når professor Jan Kampmann, Lektor Thomas Gitz-Johansen, førsteamenuensis Dag Øystein Nome og Ane Refshauge Høyrup fortæller om deres respektive forskningsprojekter.

Temadagen foregår på Roskilde Universitet torsdag d. 15. november kl. 9.30-14.30. Arrangementet er gratis og inkluderer en sandwich.
 

Tilmelding

Tilmelding er nødvendig og foregår på følgende link:

https://events.ruc.dk/20181115-cedif-vuggestueforskning/om-arrangementet.html
 

Mere om oplægsholderne

Jan Kampmann er professor på Roskilde Universitet og tilknyttet Center for Daginstitutionsforskning. Han har for nyligt med kollegaer gennemført et forskningsprojekt om hverdagslivets organisering i vuggestuen.

Dag Øystein Nome er førsteamenuensis ved Universitetet i Agder. Han har netop afsluttet sit ph.d.-projekt, hvor han har undersøgt vuggestuebørns interaktioner og relationer.

Thomas Gitz-Johansen er lektor på Roskilde Universitet og tilknyttet Center for Daginstitutionsforskning. Thomas har gennemført et større feltarbejde i en vuggestue med fokus på omsorgsopgaven hos de professionelle. Arbejdet er blevet til en bog, der udkommer i starten af 2019.

Ane Refshauge Høyrup er fra DPU og har netop forsvaret sit ph.d.-projekt om relationen mellem forældre og pædagoger i vuggestuen.