September - november: Studerende for en dag på Naturvidenskabelig Bachelor

Besøg en nuværende studerende på Naturvidenskabelig Bachelor som studerende-for-en-dag. Få et indblik i, hvordan hverdagen på de naturvidenskabelige studier på Roskilde Universitet er.
september
Start:01. sep kl 08.00
End:15. nov kl 17.00
Sted: Roskilde Universitet

Kunne du tænke dig at opleve hverdagen på Den Naturvidenskabelige Bachelor? Vi giver dig muligheden for at blive studerende for en dag og besøge en nuværende studerende på studiet.

Du vil følge en studerende rundt på uddannelsen til forelæsninger, gruppemøder, vejledermøder og projekt, alt efter hvordan den studerendes skema ser ud den pågældende dag.

Hele dagen har du dermed mulighed for at stille dine spørgsmål direkte til en studerende. Desuden vil du blive tilbudt en samtale med en studievejleder, som vil kunne besvare alle de specifikke spørgsmål omkring adgangskrav, optagelse osv.

Tilmelding

Du kan følge en studerende en dag i oktober eller november. Når du tilmelder dig matcher vi dine faglige interesser med en studerende på Roskilde Universitet, og I finder sammen ud af, hvilken dag du kan følge med. Tilmeld dig ved at skrive til inm-vejledning@ruc.dk