Samskabelse som en ny og anderledes styringsform

Den 4/12-2017 Afholder Roskilde School of Governance en konference om samskabelse.
Mandag
04
december
Start:kl. 09.00
Slut:kl. 16.15
Sted: Byg. 0 Store auditorium

Danske og internationale forskere vil sammen med deltagerne undersøge fænomenet ”samskabelse” og diskutere mulighederne for at dreje den offentlige styring i retning af en øget vægt op samskabelse.

Den offentlige sektor befinder sig i et krydspres mellem stigende forventninger til offentlig service og problemløsning og knappe offentlige ressourcer, der både handler om mangel på penge, varme hænder og gode ideer. Samskabelse tilbyder en mulig vej ud af dette krydspres ved at mobilisere samfundets og borgenes ressourcer i løsninger, men når det lykkes, så kan det både føre til større træfsikkerhed, sammenholdskraft, innovationsevne og demokratisk ejerskab.

Konferencen undersøger, hvad der skal til for at lykkes med samskabelse og derigennem tilvejebringe et brugbart alternativ til hierarkisk og markedsbaseret styring. Hvor andre konference mest har fokuseret på de praktiske udfordringer bringer vi her resultater fra den internationale forskning i spil. Der vil dog også være mulighed for at formidle danske erfaringer med samskabelse gennem posterpræsentation og deltagelse i workshops

Tilmelding: https://events.ruc.dk/ISE-Samskabelse/tilmelding.html