Roskilde Universitets Karrieremesse 2020

Invitation til virksomheder: Mød dygtige studerende på tværs af Roskilde Universitets uddannelser og tal om både samarbejds- og ansættelsesmuligheder, når RUC slår dørene op til karrieremesse
Torsdag
05
marts
Start:kl. 12.00
Slut:kl. 15.00
Sted: Roskilde Universitetsbibliotek, Roskilde Universitet

RUC Karrieremesse har fokus på den gode dialog og muligheden for etablering af konkrete aftaler om samarbejde og ansættelse. Som virksomhed kan du møde et bred udsnit af vores studerende på tværs af hovedområder og årgange, ligesom du har mulighed for at tale med dem om både studiejob, praktikstillinger, projektsamarbejde og dimittendjob. 

 

Det praktiske

Messen finder sted torsdag 5. marts fra 12-15 i vores biblioteksbygning ved indgangen til campus.  

Det er gratis at deltage på messen, men forudsætter at I som virksomhed har konkrete samarbejds- eller ansættelsesmuligheder med til Roskilde Universitets studerende, ligesom vi forventer en interesse i at tale med en bred vifte af vores studerende. 

 

Tilmelding

Har du lyst til at deltage i messen, skal du sende en mail til karriere@ruc.dk. I mailen må du meget gerne redegøre for, hvilke kompetencer I primært er på udkig efter samt hvilke konkrete muligheder for samarbejde eller ansættelse, I forestiller jer at tage med på dagen. På baggrund af din mail tager vi kontakt til dig.

Tilmeldingsfrist: Tilmeldingen skal finde sted senest fredag 7. februar.

Vi sammensætter virksomhedsdeltagerne ud fra et ønske om bred repræsentativitet og forbeholder os derfor retten til at takke nej til en tilmelding. 

 

Hvilke studerende deltager?

På selve karrieremessedagen deltager de udvalgte virksomheder samt studerende fra Roskilde Universitet. Der vil være studerende på både bachelor- og kandidatniveau fra universitetets fire institutter.

Se RUC's uddannelser >