Online Åbent Hus kandidat vinteroptag

Vil du søge ind på en kandidatuddannelse med studiestart til februar 2023? Kom til online Åbent Hus og hør om vores uddannelser med vinteroptag.
oktober
Start:kl. 13.00
Slut:kl. 18.00
Sted: Online via Zoom

Drømmer du om en kandidatuddannelse der kan åbne døren til en efterfølgende karriere i danske og internationale virksomheder, organisationer eller myndigheder?

Så kom og hør om kandidatuddannelserne er noget for dig:

Kl. 13.00: Politik og Forvaltning

Kl. 14.00: Global and Development Studies

Kl. 15.00: Business Administration and Leadership

Kl. 16.00: Virksomhedsledelse

Kl. 17.00: Student talk about arriving in Denmark and studying at Roskilde University

Hør om uddannelsernes indhold, om undervisningen og studiemiljøet og find ud af, om en af uddannelserne passer godt til dig og dine interesser.

Undervejs kan du også droppe ind og tale med Studie- og Karrierevejledningen samt RUC-Optag og stille alle de spørgsmål, du måtte have. -Vi vil gøre hvad vi kan, for at svare på det hele!

Tilmelding er ikke nødvendig

Du skal bare møde op ved skærmen den 4. oktober kl. 13-18 og klikke på dette Zoom link til online Åbent Hus.

Vil du droppe ind hos Studie- og Karrierevejledningen og RUC-Optag i løbet af eftermiddagen, så skal du bruge dette Zoom link: Drop in hos Studie- og Karrierevejledningen og RUC-Optag.

Vi glæder os at se dig!