Mathilde Dissing Christensen forsvarer sin ph.d.-afhandling

Slut:kl. 16.00
Sted: Roskilde Universitet: Building 02.1-031 - Geofagsal 02

Bedømmelsesudvalget består af:
Associate Professor Jennie Germann Molz, Department of Sociology and Anthropology, College of the Holy Cross, USA.
Lecturer Johannes Novy, School of Architecture + Cities, Westminster University, UK.
Professor Michael Haldrup, Institut for Kommunikation og Humanistisk Videnskab Roskilde Universitet (formand).

Vejleder: Professor Jørgen Ole Bærenholdt, Institut for Mennesker og Teknologi, Roskilde University
Bivejleder: Professor, Director Mimi Sheller, Center for Mobilities Research and Policy, Drexel University, USA

Afhandlingen ligger til gennemsyn på Roskilde Universitetsbibliotek, samt på Ph.d.-skolen for Mennesker og Teknologi, bygning 2, RUC.

Der er fri adgang til forsvaret, tilmelding er ikke nødvendig.

Efter forsvaret er Ph.d.-skolen for Mennesker og Teknologi vært for en reception.

Find vej

Find vej til og på Roskilde Universitet