Louise Søgaard Hansen forsvarer sin ph.d.-afhandling

Patientinddragelse: Hvad bliver det til? En undersøgelse af patientinddragelse i fysioterapi.
oktober
Start:kl. 13.00
Slut:kl. 16.00
Sted: Roskilde Universitet, Bygning 41, Auditorie 41.1-14 - Biograf 41.1

Bedømmelsesudvalg:

• Professor Tobba Therkildsen Sudmann, Institutt for helse og funksjon, Høgskulen på Vestlandet.
  • Professor Kristian Larsen, Sundhedsvidenskab, KU, Forskningsleder ved UCSF, Professor 2 ved Oslo Met.
  • Lektor Mari Holen, Institut for Mennesker og Teknologi, RUC (fmd.)

Vejleder: Lektor Sine Lehn, Institut for Mennesker og Teknologi, RUC

Afhandlingen ligger til gennemsyn på Roskilde Universitetsbibliotek samt på Ph.d.-skolen for Mennesker og Teknologi, bygning 2, RUC.
Efter forsvaret er Ph.d.-skolen for Mennesker og Teknologi vært for en reception.

Du kan tilmelde dig Louise Søgaard Hansen's forsvar af sin ph.d.-afhandling: "Patientinddragelse: Hvad bliver det til?" og den efterfølgende reception her.
Frist for tilmelding er den 22. oktober 2021.

Louise Søgaard Hansen's forsvar af sin ph.d.-afhandling: "Patientinddragelse: Hvad bliver det til?" livestreames her.

Find vej

Find vej til Roskilde Universitet